Redactia.ro
Home » Știri » Horoscopul pentru perioada 29 aprilie-5 mai 2024 vine cu vești optimiste. Ce zodie va avea parte de câștiguri substanțiale

Horoscopul pentru perioada 29 aprilie-5 mai 2024 vine cu vești optimiste. Ce zodie va avea parte de câștiguri substanțiale

AstroRedacția Horoscop 29 aprilie. Nativii care sunt urmăriți de ghinion. Astrele îi abandonează în această zi

Mercur își reia mersul direct, semnalând că este momentul ideal pentru distracție și călătorii. Totuși, pe 1 și 2 mai, Pluto devine retrograd în Vărsător, indicând că doar cei profund implicați în dragoste și cei cu o gândire abisală vor rezista în ceea ce privește cariera și banii. Atenție la sănătate, în special pentru cei mai aventuroși, deoarece tranzitele planetare pot aduce schimbări neașteptate.

Berbec: Luna din Săgetător vă aduce o dorință puternică de a pleca în călătorii. În carieră, ideile vă zboară ca o nălucă, fiind un moment excelent pentru a căuta inspirație în lucruri sau persoane din jur.

Taur: Dragostea va fi prioritară pentru voi în această perioadă, iar cei cu invenții sau idei creative pot obține câștiguri pe termen lung, fie în plan spiritual, fie material.

Gemeni: Revenirea lui Mercur în mers direct vă aduce o mai mare mobilitate și vă simțiți în elementul vostru. Este un moment favorabil pentru activități sociale și profesionale, dar atenție la persoanele mai labile, care pot resimți dificultăți în a-și susține cauza.

 Zodia care trebuie să aibă atenție la sănătate

Rac: Luna din Scorpion activează sensibilitatea voastră și vă confruntați cu complexele legate de psihic. Relația cu părinții sau cu familia poate fi intensă în această perioadă.

Leu: Este momentul perfect pentru a vă dedica timpul îngrijirii casei și pregătirii pentru sărbătorile de Paște. Mulți dintre voi simt nevoia de purificare atât a locuinței, cât și a sufletului.

Fecioară: Este important să acordați atenție sănătății și să vă purificați atât corpul, cât și locuința. Este o perioadă favorabilă pentru eliminarea toxinelor și pentru îngrijirea detaliată a organismului.

Balanță: Vă căutați liniștea și echilibrul interior, iar călătoria spirituală poate deveni o prioritate pentru unii dintre voi. Este o perioadă propice pentru a căuta mesaje înțelepte și pentru a găsi răspunsuri la întrebările voastre.

Scorpion: Este timpul să vă purificați sufletul și să vă deschideți la experiențe spirituale noi. Cu Pluto retrograd în Vărsător, veți simți nevoia unei transformări profunde în viața voastră.

Săgetător: Luna albă din Scorpion vă îndeamnă să vă curățați trupește și să reflectați asupra sensului vieții voastre. Este un moment favorabil pentru meditație și introspecție.

Capricorn: Este o săptămână agitată, în care veți alerga dintr-un loc în altul pentru a rezolva diverse aspecte legate de casă, familie și carieră.

Vărsător: Cu Pluto retrograd în semnul vostru, veți experimenta trăiri profunde și experiențe spirituale unice. Este o perioadă intensă și plină de semnificație pentru voi.

Pești: În această perioadă, căutați înțelesuri subtile și vă concentrați asupra căutării spirituale. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra trecerii timpului și a învățăturilor pe care le-ați primit de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: