Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul săptămânii 13 – 19 IANUARIE 2020. Taurii au noroc

Horoscopul săptămânii 13 – 19 IANUARIE 2020. Taurii au noroc

Horoscopul săptămânii 13 – 19 IANUARIE 2020. Taurii au noroc

Horoscopul săptămânii 13 – 19 ianuarie 2020 prezentat de Redactia.ro. Află previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au o zi în care revin amintirile. Se vor gândi la o iubire veche sau la ceva din trecut care îi bântuie. De asemnea, e o zi favorabilă pe plan profesional. Vor primi susținerea astrelor în probleme birocratice sau vor primi sponsorizări.

Taur

Sunt susținuți de Mercur în plan profesional. Au mare noroc în ceea ce privește schimbările și vor apărea niște contracte sau niște oportunități financiare. Planul comunicării este clar favorizat. Pe plan sentimental, se întrevede o aventură.

Gemeni

Gemenii au mari șanse în amor. E posibil să înceapă o poveste de dragoste ca în filme. Și pe plan profesional le merge bine, rușind să bifeze niste planuri pe care le au demult. Nativii gemeni vor avea planuri îndrăznețe și vor face mișcări foarte curajoase. Sunt favorizate plecările în străinătate.

Rac

Supărare mare pe plan financiar. Parca nimic nu le iase. Însă, planul călătoriilor și al relațiilor sunt bine aspectate pentru zodia Rac. E o perioadă în care aceștia descoperă lucrui noi, redescoperindu-se, în același timp, pe sine. Nativii să nu uite că au nevoie de odihnă.

Citește și: HOROSCOP 13-19 ianuarie 2020 Mihai Voropchievici. Protecție divină pentru zodii

Leu

Relația sentimentală are de suferit mai mult ca oricând. E posibil să existe tensiuni cu partenerul. Cei singur ar putea să să aibă o aventură. La serviciu primesc susținerea pe care o doreau și sunt posibile câștiguri financiare neașteptate.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor concentra pe planul profesional. Aici, au parte de noroc din partea astrelor la semnarea de contracte și încheierea parteneriatelor. Au o bună comunicare cu colegii și superiorii. E posibil să apară probleme de sănătate.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 IANUARIE 2020. Toate zodiile

Balanță

Apar tensiuni în relația în cuplu, care se vor rezolva doar dacă Balanțele apeleaza la comunicare. Apare și un interes sporit pentru activități ce presupun mișcare, sport, dans, etc. Posibile oportunități la locul de muncă în această săptămână.

Scorpion

Scorpionii se confruntă cu tensiuni în familie, care îi va nemulțumi profund. Comunicarea cu cei apropiați va întâmpina obstacole. Nativii singuri au mari șanse să își întâlnească iubirea în această perioadă. E posibil să apară și situații stresante legate de acte sau de locuință.

Săgetător

Mercur se află în zona comunicării pentru Săgetători, ceea ce aduce empatie și interacțiune cu cei din jur. Astfel, e posibil să rezolve chiar anumite situații tensionate din trecut. O perioadă bună pentru examene și promovări. Se îmbunătățește și relația cu familia.

Capricorn

Noroc la bani pentru nativii Capricorni! Dialogurile și tranzacțiile sunt favorizate pe plan profesional. Vor avea o perioadă echilibrată și armonioasă. Este un moment prielnic pentru a se orienta spre credință și spiritualitate.

Vărsător

Influența benefică a lui Mericur va aduce mare noroc pe plan personal și sentimental. Va fi o perioadă de calm pentru nativii care au avut greutăți până în acest moment. Vor rezolva orice problemă au cu partenerii, iar cei singuri își găsesc perechea. Oportunitățile financiare nu întârzie să apară.

Pești

Vor vedea pe pielea lor influența lui Mercur care nu îi ajută deloc să comunice. Nu e momentul pentru mișcări riscante, ci e favorizată rutina. Peștii vor fi nevoiți să ia o pauză de la ce și-au propus și să profite de moment pentru a căuta răspunsurile în interiorul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: