Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul ultimelor 3 luni din an. Ce ne-au rezervat astrele la sfârșit de an

Horoscopul ultimelor 3 luni din an. Ce ne-au rezervat astrele la sfârșit de an

Horoscopul ultimelor 3 luni din an

Horoscopul ultimelor 3 luni din an. Mai sunt trei luni până când anul 2020 se va sfârși și cu siguranță acesta nu va fi uitat niciodată. Anul 2020 este un an în care au avut loc multe schimbări în viața tuturor zodiilor. Și în continuare este posibil să mai existe schimbări majore, dar trebuie să ne luăm inima în dinți și să trecem cu bine peste toate. Află ce ți-au rezervat astrele în ultimele 3 luni din an.

Berbec

În următoarele trei luni din an, firea ta curioasă s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur, motiv pentru care vor exista câteva replici dure între ei și tine. În perioada sărbătorilor de iarnă, te vei simți în largul tău și vei fi foarte liniștit.

Taur

Vei avea nevoie de a face o schimbare în ceea ce privește stilul alimentar. Lunile noiembrie și decembrie îți vor oferi aventură și multe riscuri.

Gemeni

Ultimele trei luni din an vor fi dificile pentru tine din punct de vedere sentimental. Îți vei da seama că ai luat unele decizii greșite și vrei să le îndrepți. Astfel, lunile octombrie, noiembrie și decembrie vor fi unele intense.

Rac

Vei avea trei luni pline de agitație la locul de muncă, dar și costul serviilor tale va fi unul bun. Până la sfârșitul anului îți vei dori acea avansare pe care ți-ai dorit-o de foarte mult timp.

Leu

În momentul în care te implici în acțiuni caritabile îți vei da seama că faci un lucru bun în viața ta. Până la sfârșitul anului vei primi o veste minunată.

Fecioară

Încearcă să te abții din a-ți dori să fii pe primul loc și încearcă să intri în contact real cu toate persoanele din jurul tău. În lunile noiembrie decembrie, vei investi într-o nouă afacere.

Balanță

Lunile anotimpului rece aduc unele schimbări sentimentale în viața ta, dar nu și majore. Trebuie să te hotărăști în ce parte vrei să mergi.

Scorpion

Ultimele trei luni ale anului 2020 te vor găsi concentrat pe viața profesională, care te va ajuta să avansezi pe plan financiar. Tine-o tot așa!

Săgetător

Ocaziile din jurul tău te provoacă din punct de vedere intelectual și să ieși din zona de confort. Anotimpul rece îți va aduce o schimbare definitorie în viața personală.

Capricorn

Pe parcursul lunii octombrie vei avea contextul potrivit care te va ajuta să revii la viața dinainte. Chiar dacă ultimele trei luni din acest an vor fi monotine din punct de vedere profesional, îți oferă șansa de a fi mai aproape de cei dragi.

Vărsător

Lunile acestea vor fi puțin agitate în viața ta, iar la sfârșitul anului te vei echilibra emoțional într-un mod total diferit.

Pești

Nimic nu este întâmplător. Deși unele alegeri ți-au provocat suferință, ai învățat din acestea. Lunile octombrie și decembrie te vor provoca să plănuiești o mică escapada alături de persoana iubită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: