Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul zilei de 22 mai 2022. Gemenii cheltuie bani, iar peștii se vor distra din plin

Horoscopul zilei de 22 mai 2022. Gemenii cheltuie bani, iar peștii se vor distra din plin

horoscop

Zodia Berbec

Berbecii nu sunt într-o stare prea bună, dar niște prieteni îi invită în oraș și vor accepta invitația, astfel vor pute să se relaxeze. Aceștia se vor simți excelent. În această zi sunteți liber să vă gestionați timpul personal așa cum doriți. Orice activitate vă va face bine. Ține-ți gura închisă și nu-ți dezvălui secretele, nici măcar celor apropiați – puțini sunt cei care știu să le păstreze. Încercați să scăpați de obiceiurile proaste, altfel nu veți putea evita problemele de sănătate.

Zodia Taur

În această zi, taurii își vor face mai mult timp pentru activitățile favorite. Vei face totul ceva pentru tine, fără ceilalți membri ai familiei, fiind însoțit poate doar alături de un prieten apropiat. Nu vă lăsați colegii să vă rănească sentimentele. Răspundeți cu curaj la „loviturile”, criticile, paradele lor în același spirit. În situații neclare, cereți sfatul unor persoane în care aveți încredere 100%.

Zodia Gemeni

Gemenii au o dispoziție bună și asta vor observa și cei din jurul lor.

Sportul le va da o stare de spirit foarte bună. Aceștia sunt extrem de activi și sociabili.

Ziua cheltuielilor bănești va fi 22 mai. Îți poți cumpăra lucruri unice și scumpe și nu vei regreta nici măcar o secundă. Cumpărăturile vor aduce plăcere. În această zi liberă, șeful tău îți poate da un ordin – urmează-l, altfel va exista un conflict serios.

Zodia Rac

Racii vor avea parte de activități noi, poate într-o călătorie sau o escapadă cu prietenii. Se vor simți foarte bine. În ultimul weekend al săptămânii, vei cădea atât de mult în copilărie, încât îți va fi greu să te conectezi la serviciu de luni. Dar îți va da o resetare morală. Nu vă gândiți la trecut – amintirile vă vor aduce nostalgie.

Zodia Leu

Leii vor resimți oboseala acumulată și se vor relaxa mai mult alături de familie. Spre seară se poate ivi o întrevedere cu prietenii. Poți face orice, dar trebuie să încerci, să faci un efort. Principalul lucru este să ai dispoziția necesară. Este ușor să o ridicați: puteți asculta muzica preferată, citi o carte interesantă, vă puteți plimba în parc. Cineva va interveni în planurile tale, așa că e mai bine să le amâni pentru o zi mai favorabilă.

Zodia Fecioară

Fecioarele au dedicat întreaga zi de sâmbătă celor dragi, iar în această zi vor să facă lucruri pentru ei. Relația cu partenerul se va îmbunătăți pe 22 mai. Perioada dulce și buclucașă va începe din nou, sentimentele se vor relua. Dați dovadă de răbdare și întrebați-l pe cel drag cum a decurs ziua lui sau a ei.

Zodia Balanță

Balanțele nu au o dispoziție prea bună. Mare grijă să nu folosiți cuvinte grele la adresa apropiaților! Cel mai probabil vor intra în conflict și cu persoana iubită. Sunt foarte impulsivi. Va fi o zi plăcută și nebună dacă o petreceți în companii necunoscute. Noile cunoștințe vor fi interesante și satisfăcătoare, cercul de prieteni loiali se va extinde. Nimic nu ar trebui să te supere astăzi.

Zodia Scorpion

Scorpionii se simt destul de obosiți, așa că se vor relaxa mâine. Nu au chef de agitație sau petreceri. În această zi vă veți decide în sfârșit în ce domeniu de activitate doriți să vă dezvoltați. Aveți încredere în forțele proprii și veți face față oricăror provocări. Au mai rămas doar câțiva pași de depășit în drumul spre succes.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au nevoie nevoie de mai multă atenție din partea celor din jur. Sunt nemulțumiți că prietenii îi cam evită în ultima vreme. Va fi o zi romantică în oraș. Vă veți îndrăgosti până peste cap. Relația va fi pasională și rapidă. Nu le dați niciun motiv de îngrijorare. În sfârșit, începe o dungă albă în viață.

Zodia Capricorn

Un prieten îți propune un parteneriat și iar acest lucru te va face să-ți pui mulțime de întrebări. Dacă va trebui să plângi în această zi, va fi doar de bucurie și fericire. Va avea loc un eveniment sau o întâlnire mult așteptată. Astăzi ai voie să fii egoist, să nu te ridici la nivelul așteptărilor cuiva.

Zodia Vărsător

În această zi, te relaxezi în compania prietenilor. Se anunță o zi norocoasă pentru tine. Acceptați un loc de muncă care nu vă aparține. Poate că vă așteaptă un mare succes într-un nou domeniu de activitate. Nu vă fie frică de schimbare, nu vă gândiți la cea veche.

Zodia Pești

Peștii au o zi excelentă. Se vor distra din plin. Sunt foarte încântați de modul în care decurge această zi, de care se bucură cu adevărat. Vei avea o zi bună dacă vei fi atent. În prezent, aveți un risc ridicat de a deveni o victimă a fraudei. Evitați locurile aglomerate și nu intrați în contact cu persoane necunoscute. Petreceți ziua acasă, ocupându-vă de treburi plăcute.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: