Redactia.ro
Home » Sport » Hoții au intrat în casa lui Paolo Rossi în timpul înmormântării acestuia

Hoții au intrat în casa lui Paolo Rossi în timpul înmormântării acestuia

Paolo Rossi, hotii i-au spart casa, inmormantare,

Incredibi ce s-a întâmplat în Italia. Ieri, fostul campion mondial Paolo Rossi a fost înmormântat. La întoarcerea acasă, soția a găsit toată casa răvășită.

Fostul fotbalist, Paolo Rossi, a decedat miercuri la vârsta de 64 de ani. Sâmbătă a avut loc înmormântarea la care au participat și foștii săi colegi de la națională Marco Tardelii, Antonio Cabrini, Giancarlo Antognoni, oficiali de la federație și de la Juventus.

Potrivit Gazzetta dello Sport, la întoarcerea acasă, soția fostului campion mondial a găsit casa răvășită. Hoții au dat spargerea chiar în timpul înmormântării. Au fost furate mai multe bunuri. Printre acestea un ceas care i-a aprținut lui Rossi. Poliția a început ancheta pentru a-i găsi pe făptași.

Cine a fost Paolo Rossi

Atacantul a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști italieni. În 1982 și-a condus naționala spre titlu la Campionatul Mondial. Atunci, Paolo Rossi a fost golgheterul competiţiei și cel mai bun jucător al turneului. Înaintea Campionatului Mondial a fost suspendat trei ani din fotbal. S-a considerat că este implicat în scandalul „Totonero” (pariuri ilegale și meciuri trucate). Totuși, în 1982, selecționerul Italiei a decis să-i acorde o șansă lui Rossi care tocmai revenise pe teren. În același an a fost recompensat și cu Balonul de Aur. Paolo Rossi a fost unul dintre cei trei jucători din lume care au câștigat trei trofee în cadrul unui Campionat Mondial. Gheata de Aur, Balonul de Aur și Cupa Mondială.
„A fost cadoul meu pentru Enzo Bearzot. Am făcut Brazilia să plângă! Destinul mi-a luat doi ani din viaţă, însă m-a răsplătit cu cel mai preţios trofeu”, declara în urmă cu mai mulți ani Paolo Rossi, despre performanța sa de la Campionatul Mondial din 1982.
În cariera sa Paolo Rossi a jucat la Como, Vicenza, Perugia, Juventus, AC Milan și Hellas Verona. În 1987 și-a anunțat retragerea. După retragere a lucrat la mai multe posture TV. Mediaset, Rai și Sky.
Fostul atacant a murit miercuri, la vârsta de 64 de ani. Suferea de o boală incurabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: