Redactia.ro
Home » Știri » I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele

I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele

GALERIE FOTO (2) I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele

O femeie i-a dat de pomană saltelele bunicului ei decedat unui cerșetor, iar acesta le-a refuzat și i le-a returnat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele. Iată întreaga poveste înduioșătoare.

I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele

Catherine este o tânără de 26 de ani. Ea și fratele ei, Peter, nu au avut deloc o relație bună. Copiii au fost crescuți de un bunic până la vârsta de 18 ani, după ce părinții lor au murit într-un accident de mașină. Când bunicul a murit, le-a împărțit celor doi averea. Un avocat le-a citit testamentul.

„Nepotului meu, Peter Roberts, îi las moștenire toți banii din contul meu bancar”, le-a spus avocatul lui Peter și lui Catherine.

Peter urma să primească, astfel, în jur de 20.000 de dolari. Dar el nu era pe deplin mulțumit și a ascultat cu atenție când avocatul a continuat. A vrut să știe cât va primi sora lui, Catherine.

„Nepoata mea, Catherine Roberts, nu va fi beneficiară a moștenirii mele”, a declarat avocatul.

Catherine a fost șocată când a auzit asta, iar fratele ei a fost de-a dreptul încântat.

„Domnișoară Roberts, bunicul nu v-a lăsat nimic. Vă mulțumesc că ați venit și vă doresc o zi bună. Iar domnule Roberts, puteți semna aici, vă rog?”, a spus avocatul, în acea zi.

Catherine a fost dezamăgită într-o oarecare măsură. Și-a iubit bunicul necondiționat și era singura care îl vizita cel mai des. Nu o durea faptul că nu primea niciun ban de la el. O durea faptul că el hotărâse să o elimine din testament fără să-i explice de ce.

„Bunicul știa cine merită cel mai mult! Ai avut ghinion… Trebuia să încerci să atragi mai multe favoruri de la bătrân dacă voiai să te alegi cu ceva!”, a ironizat-o Peter pe sora lui. „Nu veni la mine să-mi ceri bani. Nu vei primi nimic! Pa, pa!”, a mai spus el.

Catherine s-a întors în apartamentul ei închiriat. Când a ieșit din lift, a găsit două pachete uriașe în pragul ușii. Erau învelite în teancuri de ziare vechi. Le-a rupt și a tras cu ochiul înăuntru. „Saltelele bunicului?”, a spus ea, în gând. Erau două saltele vechi și prăfuite care aparținuseră răposatului ei bunic. Tânăra a sunat-o imediat pe menajera bunicului ei ca să afle mai multe.

„Înainte de a muri, bunicul tău m-a rugat să împachetez aceste saltele și să ți le dau ție după moartea lui”, i s-a spus lui Catherine.

„Oh, în regulă! Mulțumesc!”, a continuat ea.

„Am deja o saltea și nu am spațiu în apartamentul meu pentru a păstra astea. Dar știu cine are mai multă nevoie de ele. Îi voi da saltelele bunicului lui Patrick!”, a decis tânăra.

Patrick era un om al străzii, care locuia într-o rulotă veche și ruginită. Trăia din pomană și, uneori, căra lemne de foc la casele și brutăriile din apropiere în schimbul unei mese. Într-o seară, el i-a oferit lui Catherine adăpost în rulota lui, când aceasta a rămas blocată pe autostradă cu mașina și așa au devenit amici buni.

I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele
Foto: Pexels

Catherine a împachetat saltelele bunicului ei și a chemat o dubă, ca să meargă să i le dea lui Patrick. Nu era prima dată când îl ajuta. Uneori, ea îi mai ducea pături călduroase și pulovere vechi pentru a învinge frigul din rulotă.

„Uite ce ți-am adus! Sunt ale bunicului meu. Sper că nu mai trebuie să dormi pe jos, Patrick!”, i-a spus tânăra lui Patrick. Bărbatul a fost emoționat până la lacrimi, dar habar nu avea ce urma să descopere în interiorul acelor saltele.

A doua zi dimineață, Patrick s-a dus la Catherine acasă. Transpirat și cu ochii larg deschiși, părea mai degrabă îngrozit de ceva, dar de ce?

„Trebuie să vii cu mine, Catherine. Trebuie să vezi asta…”

„Să văd ce, Patrick?”

„Saltelele pe care mi le-ai dat ieri…”

„Da?”

„SUNT PLINE DE BANI!”, a spus Patrick.

„CE?!?!” a strigat Catherine cu voce tare.

„Da, vino la rulota mea să vezi cu ochii tăi. Repede!”

Catherine și Patrick au fugit la rulota lui și au inspectat saltelele. Aveau, într-adevăr, o mulțime de bani în interiorul lor.

„Am încercat să dorm pe ele, dar am simțit ceva tare. M-am întins pe cealaltă saltea și chiar și pe aceea am simțit ceva ciudat, ca și cum un obiect dur ar fi fost blocat înăuntru. Am rupt husa și am găsit banii!”, a mărturisit omul străzii.

Lui Catherine i-au dat lacrimile. S-a lăsat să cadă pe un scaun vechi și și-a pus fața în palme, realizând că totul fusese bine pus la punct de răposatul ei bunic.

„Bunicule, am crezut că m-ai dezamăgit, dar n-ai făcut-o! Ai vrut să-mi faci o surpriză și mi-ai lăsat toate economiile tale de-o viață!”, a spus Catherine în gând, cu ochii inundați de lacrimi. Erau sute de mii de dolari acolo. Catherine a decis să îi lase o saltea lui Patrick, iar din cealaltă a adunat banii într-o valiză și i-a luat cu ea acasă.

I-a dat de pomană saltelele bunicului ei unui om al străzii, dar acesta le-a refuzat. Incredibil ce găsise bărbatul în ele
Foto: Shutterstock
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: