Redactia.ro
Home » TV » I-a recidivat tumora pe creier lui Mircea Solcanu. Suferința ascunsă a fostului prezentator TV

I-a recidivat tumora pe creier lui Mircea Solcanu. Suferința ascunsă a fostului prezentator TV

GALERIE FOTO (2) tumora mircea solcanu

Acum câțiva ani, o tumoră pe creier l-a forțat să se retragă din viața publică și să lupte pentru viața sa. La acea vreme, tumoarea fusese extirpată, însă auzul îi fusese afectat. Acum, Mircea Solcanu dă o nouă veste rea: tumora a revenit. Iată cum reușește fostul prezentator TV să găsească puterea de a face față situației cum se confruntă.

I-a recidivat tumoarea pe creier lui Mircea Solcanu

Prezent în emisiunea „Eclusiv VIP” de la Prima TV, prin videocall, Mircea Solcanu a mărturisit că în urma investigațiilor medicale medicii au depistat faptul că tumora s-a refăcut. Prin urmare, acesta se confruntă cu dureri groaznice de cap: „Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori”.

Cu toate acestea, prezentatorul TV spune că îngrijorările sale sunt legate de mama sa, care este grav bolnavă și care are nevoie de îngrijire permanentă. „Trec printr-o perioadă mai delicată. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a precizat acesta.

Mircea Solcanu are grijă de mama sa

O altă durere este faptul că patrupedul lui îndrăgit s-a stins în acest an, lăsându-l de neconsolat. „Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi.

Salvarea lui – o nouă operație pe creier

Cum tumora a recidivat, Mircea Solcanu va avea o nouă operație de făcut pentru a o putea indepărta. Momentan, îndrăgitul prezentator n-a oferi detalii despre acest următor pas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: