Redactia.ro
Home » Monden » I-am aflat tariful! Câți bani cere Claudia, concurenta de la Insula Iubirii, pentru o oră de „1 la 1”

I-am aflat tariful! Câți bani cere Claudia, concurenta de la Insula Iubirii, pentru o oră de „1 la 1”

GALERIE FOTO (8)

Din momentul în care a început noul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, Claudia Florescu a atras atenția tuturor telespectatorilor. Bruneta arată bine și are un corp de invidiat datorită sportului și a planului alimentar pe care îl urmează cu sfințenie. Redactia.ro are primele detalii cu privire la tariful pe care concurenta îl are pentru o oră de „1 la 1”, după cum susține chiar ea.

Recent, pe pagina de Instagram a concurentei au apărut informații potrivit cărora aceasta a devenit antrenoare de fitness pentru persoanele care doresc să aducă o schimbare în viețile lor. Astfel, am intrat în posesia unor informații cu adevărat valoroase despre programul pe care Claudia îl are, dar și tarifele pe care le-a stabilit pentru toți cei interesați. Iată cât cere pe oră iubita lui Bogdan, de la ”Insula iubirii” 2023.

Cât costă o ședință de „1 la 1” cu Claudia

Bruneta a fost dată de gol recent, aflându-se cu această ocazie care este tariful pe care îl are pentru o ședință de antrenament în sală. Cei care doresc să se antreneze alături de concurenta de la Antena 1 pot alege numărul de ședințe pe care îl doresc pe lună și în funcție de asta se stabilește o sumă pe care o au de achitat. Mai exact, pentru 6 ședințe pe lună, va trebui să scoți din buzunar 350 de lei, asta înseamnă în jur de 59 de lei pe ședință.

Dacă te numeri printre cei care își doresc să fie cât mai activi în sală, poți opta pentru 8, 10, 12, 16 sau chiar 20 de ședințe alături de frumoasa brunetă. Indiferent de numărul de ședințe pe care le dorești, Claudia susține că este pregătită să ofere un plan alimentar foarte bine pus la punct pe care să îl schimbe la fiecare două săptămâni, până în punctul în care clienții săi ajung la forma pe care și-o doresc.

Tarifele Claudiei, în funcție de numărul de ședințe

Potrivit informațiilor obținute de Redactia.ro, Claudia ar fi dispusă să se muleze fără probleme pe nevoile și programul clienților săi, tocmai de aceea este dispusă să ajungă la sală, atât dimineața, cât și seara. Concurenta de la „Insula iubirii” are tarifuri destul de accesibile, dacă ar fi să comparăm cu cele ale antrenorilor din Capitală. De menționat este că aceasta activează exclusiv în sălile din București, însă are un program numit „Coaching online” pentru cei care nu sunt din oraș.

Lista cu tarifele Claudiei:

6 ședințe – 350 de lei – 58,3 lei/ ședință

8 ședințe – 450 de lei – 56,3 lei/ședință

10 ședințe – 550 de lei – 55 de lei/ ședință

12 ședințe – 600 de lei – 50 de lei/ședință

16 ședințe – 700 de lei – 43,75 lei/ședință

20 de ședințe – 800 de lei – 40 de lei/ședință

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: