Redactia.ro
Home » Știri » I s-a interzis să zboare cu avionul timp de 10 ani, după ce a fost confundat cu un infractor. Povestea tânărului de 21 de ani a șocat o lume întreagă

I s-a interzis să zboare cu avionul timp de 10 ani, după ce a fost confundat cu un infractor. Povestea tânărului de 21 de ani a șocat o lume întreagă

GALERIE FOTO (2)

Un tânăr a avut parte de un șoc uriaș în momentul în care a aflat că biletul său de avion a fost anulat în ultimul moment. Ba mai mult decât atât, a primit o interdicție de 10 ani ce nu îi mai permite să zboare cu compania aeriană respectivă. Iată cum s-a ajuns, de fapt, la un astfel de incident.

Nimic nu avea să prevestească în vreun fel experiența neplăcută prin care tânărul de 21 de ani avea să treacă. Se pare că acesta voia să se bucure de o vacanță liniștită în Spania, așa că și-a achiziționat un bilet cu data de plecare pe 25 mai. Cu o zi înainte, a primit un e-mail care avea să îi aducă o veste extrem de proastă.

De ce a primit interdicție de zbor pentru 10 ani

Kieran Harris este numele tânărului care s-a confruntat cu această problemă. În e-mailul primit, angajații companiei aeriene susțin că acesta a primit „o sancțiune de interdicție a zborului de 10 ani până la 15.03.2031 din cauza comportamentului anterior perturbator”. Din păcate, a fost vorba despre nimeni altcineva decât un alt bărbat cu același nume și aceeași zi de naștere ce a provocat mari probleme companiei aeriene respective.

Se pare că nu ar fi prima dată când tânărul ar fi fost confundat cu infractorul cu același nume ca al său. Poliția ar fi luat cu asalt casa sa în urmă cu câteva luni căutându-l, de fapt, pe celălalt bărbat. Studentul care tocmai ce a absolvit facultatea se gândește serios să își schimbe numele pentru a evita alte probleme pe viitor.

„Poliția a venit la casa familiei mele vara trecută încercând să mă interogheze. A fost destul de grav, dar în cinci sau zece minute au știut că nu sunt eu. Mă acuză că fac ceva, în timp ce dacă m-ar vedea în persoană, orice ființă umană ar putea vedea că nu sunt eu, este doar puțin frustrant”,  a mărturisit tânărul pentru presa internațională.

Cum s-a rezolvat problema

După mai multe ore în care a făcut tot posibilul pentru a discuta cu angajații companiei aeriene și a le explica acestora că este vorba despre o confuzie, rezultatele nu au încetat să apară. Lui Kieran i s-a cerut o fotografie cu pașaportul său pentru a se stabili clar că nu este vorba despre aceeași persoană.

Cu puțin timp înainte de a decola avionul de pe aeroport, angajații companiei aeriene și-au dat seama că este vorba despre o încurcătură a datelor și i-au permis să zboare. De asemenea, i-au anulat și restricția de 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: