Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp e gata să renunțe la burlăcie? Detaliul care l-a dat de gol

Iancu Sterp e gata să renunțe la burlăcie? Detaliul care l-a dat de gol

GALERIE FOTO (2) iancu si denisa

Bat clopotele de nuntă în familia Sterp? Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că și Iancu este gata să renunțe la burlăcie! Iancu Sterp se pare că este pregătit să facă pasul cel mare, spre bucuria mamei Geta.

Iancu Sterp renunță la burlăcie?

Iancu Sterp și Denisa Coțolan nu formează un cuplu de mult timp, însă povestea lor de dragoste pare să evolueze cu rapiditate. Deja s-au mutat împreună într-un apartament din Timișoara. Cea mai recentă imagine distribuită de Iancu în mediul online ne face să credem că îndrăgostiții s-au logodit și că mama Geta va juca din nou la nuntă!

În imaginea distribuită de Iancu pe Instagram, el și Denisa sunt foarte apropiați, tânăra ține un trandafir roșu în mână, iar pe degetul inelar poate fi vizibil, cu ușurință, un inel care pare a fi de logodnă. Până în momentul de față, Iancu nu a confirmat zvonurile. Așadar, rămâne de văzut dacă inelul este unul de logodnă sau unul oarecare, pe care Iancu l-a cumpărat pentru a-și răsfăța iubita.

denisa si iancu
Fanii se întreabă dacă Denisa a fost cerută în căsătorie de Iancu

Ce părere are mama Geta despre Denisa?

Iancu Sterp a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, la Kanal D. Ulterior, acesta a făcut parte și din proiectul „Survivor România”, astfel a câștigat capital de imagine, iar fiecare gest al său se află sub lupa fanilor. Iancu și Denisa se cunosc de ani buni, fiind colegi în perioada licelului, însă povestea lor de iubire nu a început de multă vreme. Iancu a prezentat-o pe Denisa mamei Geta și, conform propriilor spuse, femeia este extrem de încântată de partenera pe care Iancu și-a ales-o.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna ”, povestea Iancu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: