Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp nu mai e singur! Cum arată noua iubită a tânărului. Mama Geta sigur este mândră de alegerea fiului ei

Iancu Sterp nu mai e singur! Cum arată noua iubită a tânărului. Mama Geta sigur este mândră de alegerea fiului ei

GALERIE FOTO (2)

Iancu Sterp nu mai e singur! Fratele cel mic al lui Culiță Sterp a postat prima fotografie cu noua lui iubită. Nimeni nu se aștepta să-i vadă în astfel de ipostaze apropiate. Cum au apărut cei doi pe Instagram?!

Iancu Sterp nu mai e singur

Iancu Sterp este într-o nouă relație. Fratele cel mic al lui Culiță Sterp a postat prima fotografie cu aleasa inimii. Ultima relație amoroasă pe care acesta a făcut-o publică a fost cea cu Denisa, fostă concurentă de la Puterea Dragostei. De atunci, mezinul familiei Sterp nu a mai postat nici măcar o fotografie cu vreo tânără. Ei bine, de data aceasta, băiatul cel mic al mamei Geta i-a luat pe toți prin surprindere după ce a apărut în ipostaze foarte apropiate cu o fată misterioasă.

Iancu a preferat să facă public faptul că este într-o nouă relație, fără să arate cu cine. Imaginea pe care acesta a postat-o, a frânt multe inimi pe rețelele de socializare. Tânărul și noua lui parteneră s-au pozat îmbrățișați, în timp ce tânăra misterioasă îl ține pe acesta strâns în brațe. După zâmbetul larg de pe fața lui Iancu, ne putem da seama că este probabil ca Mama Geta să aibă încă o noră!

Iancu Sterp, relație cu Denisa de la Puterea Dragostei

Ultima relație amoroasă pe care Iancu Sterp a făcut-o publică a fost cea cu Denisa de la Puterea Dragostei. Fratele cel mic al lui Culiță Sterp și frumoasa blondină au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, chiar dacă între ei doi exista o diferență de vârstă. Mai mult decât atât, mezinul familiei Sterp a adus-o pe Denisa și acasă la mama Geta, unde s-a înțeles destul de bine cu aceasta, dar și cu surorile tânărului. Din păcate, relația lor a durat doar câteva luni bune, până când Denisa s-a întors în Marea Britanie, acolo unde este și astăzi stabilită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: