Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp, și-a îngrijorat fanii din mediul online. Fratele lui Culiță a apărut cu ochiul vânăt

Iancu Sterp, și-a îngrijorat fanii din mediul online. Fratele lui Culiță a apărut cu ochiul vânăt

GALERIE FOTO (2) Iancu Sterp, și-a îngrijorat fanii din mediul online

Iancu Sterp, și-a îngrijorat fanii din mediul online. Fratele lui Culiță Sterp i-a îngrijorat pe internauți, după ce a apărut cu ochiul vânăt. Iancu a primit o mulțime de mesaje de la fani. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Iancu Sterp, și-a îngrijorat fanii din mediul online. Fratele lui Culiță a apărut cu ochiul vânăt

Iancu Sterp este fratele mai mic al lui Culiță Sterp. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, iar ulterior a mers la Survivor România 2020. Iancu a rezistat până în finală. În mediul online, tânărul este urmărit de mii de internauți, iar recent i-a îngrijorat după ce a apărut cu ochiu vânăt. Fratele lui Culiță s-a apucat de lupte în ring, iar primul cu care s-a confruntat și pe care l-a învins a fost Ricardo, fost concurent la Puterea Dragostei.

Acum Iancu se pregătește pentru o altă lume, cu Ovidiu. După zeci de mesaje primite în mediul online, Iancu le-a spus fanilor de ce a apărut cu ochiul vânăt. Acesta a spus că s-a lovit la antrenament și s-a ales cu ochiul învinețit. ” Vreau să vă spun ce am pățit la ochi, că m-ați întrebat mulți în comentarii.M-am lovit la antrenament”, le-a spus Iancu urmăritorilor săi.

Iancu, cu ochiul vanat

Iancu Sterp, despre lupta în ring cu Ricardo

Iancu Sterp l-a învins pe fostul său coleg de competiție, Ricardo. Cei doi s-au luptat în ring, iar fratele lui Culiță l-a pus la pământ pe adversarul său în mai puțin de 10 minute. Iancu a vrut dintotdeauna să practice un sport de contact și s-a concentrat foarte mult pe MMA, fiind mai mereu prezent la antrenamentele intense cu scopul de a deveni din ce în ce mai bun în ringul de luptă. După o perioadă de antrenamente, tânărul a început să participe la competiții, având și câteva victorii, dar cea care a atras interesaul multora a fost lupta împotriva fostului său coleg de la Puterea Dragostei.

La rândul său, Ricardo speră să aibă ocazia să își ia revanșa, pe motiv că a pierdut doar o bătălie. „Sunt foarte dezamăgit! Foarte dezamăgit de mine! Nu știu ce să zic… nu există nicio scuză la acest rezultat. E greu să găsesc lucruri pozitive la lupta aceasta. trebuie să vă spun că nu m-a durut nicio secundă nimic după meci, sunt ok.

Din păcate, acum sunt jos… dar vă promit că o să mă ridic! Prima dată începând cu o revanșă. Am pierdut o bătălie, nu întreg războiul. Vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje de încurajare! Vă iubesc!”, a scris Ricardo Filip, pe pagina lui de Instagram.

Iancu este foarte fericit că face ceea ce îi place, chiar dacă familia sa nu l-a susținut. Singurul care a avut încredere în el a fost Culiță, fratele său. „De mult mi-am dorit să practic un sport de contact, doar că acum s-a ivit ocazia. Dintre toate sporturile, MMA-ul m-a atras extrem de tare, pentru că este complex. Familia mea nu a fost de acord cu urcatul în cușcă. Dintre toți doar Culiță a înțeles această provocare”, a declarat Iancu Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: