Redactia.ro
Home » Știri » Iancu Sterp s-a trezit cu Poliția la poartă. Ce legătură are cu asta Beni, copilul de suflet al familiei Sterp: „l-am luat în casă ca pe copilul nostru”

Iancu Sterp s-a trezit cu Poliția la poartă. Ce legătură are cu asta Beni, copilul de suflet al familiei Sterp: „l-am luat în casă ca pe copilul nostru”

Despre Beni se știe că este copilul de suflet al familiei Sterp, un copil care nu se poate bucura de copilărie din pricina lipsurilor. A fost primit în casa familiei Sterp, unde a avut parte de atenție, iar acolo se pare că s-ar simți fericit. Însă Iancu Sterp a rămas fără cuvinte când poliția a venit la poarta sa cu o plângere făcută chiar de mama copilului. Ce scria în hârtia adusă de oamenii legii.

Se știe că familia Sterp este foarte săritoare când vine vorba de oamenii din jurul lor. Au demonstrat că nu lasă la greu pe cei nevoiași, ori de câte ori au ocazia. Unul dintre cei primiți în casa lor este Beni, un copil în vârstă de 13 ani, pe care l-au aproape de familie și de casa lor de aproape 3 ani.

Și se pare că Beni locuiește acasă la familia Sterp, este bine îngrijit, dar și trimis la școală. Însă acum, copilul de suflet al lui Iancu Sterp și al familiei lui a adus ceva probleme în casa lui mama Geta și fraților Sterp.

Iancu Sterp s-a trezit cu Poliția la poartă. Ce legătură are cu asta Beni, copilul de suflet al familiei Sterp: „l-am luat în casă ca pe copilul nostru”

Din spusele cele povestite de Iancu Sterp, Beni a plecat de acasă din pricina faptului că nu era un mediu bun copilului. Ar fi fost certat și chiar bătut de cauza mamă și concubinului ei.

Nu s-ar fi așteptat niciodată Iancu Sterp să fie oprit de Poliție în fața porții sale. Așa a primit vestea că are o plângere la Poliție împotriva sa.

Celebrul fost concurent Survivor și Puterea Dragostei a postat un vlog pe canalul lui de YouTube, prin care a povestit momentul.

„Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu, vine cu o foaie. Un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații.

În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei.”, a declarat Iancu Sterp, în vlog.

Iancu Sterp: „Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici”

Vizibil deranjat de gestul mamei lui Beni, Iancu Sterp a mărturisit că și-a dat seama de motivul pentru care mama lui Beni a recurs la acest gest.

„Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraieri să le dăm bani.

(…) Pe lângă faptul că nu au o situație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție.”, a adăugat Iancu Sterp.

Fostul concurent Puterea dragostei este foarte revoltat de atitudinea pe care o are mama lui Beni, un copil pe care l-au adoptat neoficial în familia Sterp.

„În loc să aprecieze că Beni stă la noi și avem grijă de el, ei ne dau pe noi la poliție. Eu nu știu ce filme au ei în cap, eu cred că ei vor să stoarcă cumva bani de pe urma noastră. Noi i-am mai ajutat pe ici, pe colo, dar cred că ei nu sunt mulțumiți. Mama lui își face filme că Beni lucrează la noi și că noi trebuie să îi plătim salariul lui Beni ei, ca să îl bage la păcănele sau ce vicii proaste mai are ea acolo.”, a mărturisit Iancu.

Gestul șocant făcut de mama lui Beni

Supărat că s-a ajuns aici, Iancu Sterp povestește o situație șocantă, neștiută de public, la care a luat parte, bineînțeles, mama lui Beni. Se pare că aceasta a încercat să își folosească copilul și sănătatea lui, pentru a câștiga bani de pe urma lui.

„Beni este un copil normal atât fizic, cât și psihic, iar mama lui l-a dus la o clinică specializată să îi facă certficat, cum că el are handicap, ca să ia bani de pe urma lui.(…) Cu oamenii aceia nu se poate conviețui, de aceea Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă.”, a dezvăluit Iancu Sterp, pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: