Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a debutat în forță pentru Genk! A marcat golul victoriei

Ianis Hagi a debutat în forță pentru Genk! A marcat golul victoriei

Ianis Hagi a debutat în forță pentru Genk

Ianis Hagi a debutat în forță pentru Genk, în primul meci oficial.

Internaționalul a adus victoria echipei sale în, Genk – Kortijk 2-1. Ianis Hagi a stat pe banca de rezerve până în repriza a doua. A intrat în minutul 74, și după doar două minute a marcat. O lovitură liberă de la jumătatea terenului, a ajuns la Ito care a încercat să lobeze un adversar. Ianis Hagi a venit din spate și a împins mingea în plasă, stabilind scorul final 2-1. Campioana Belgiei a fost condusă după ce De Sart a deschis scorul. Nygren a restabilit apoi egalitatea. Gică Hagi a urmărit evoluția fiului său din tribune. După înfrângerea suferită joi seara în fața celor de la Gent, tehnicianul a rămas în Belgia pentru a asista la acest meci.

Ianis Hagi a luat primul trofeu cu Genk

Hagi Jr a luat Supercupa Belgiei, chiar dacă nu a jucat niciun minut. Echipa sa a învins-o pe Mechelen, cu 3-0. Atunci antrenorul Felice Mazzu a declarant că Hagi seamănă mult cu Malinovskyi.

”Are un profil asemănător cu cel al lui Malinovskyi. Sunt jucători care văd jocul, chiar dacă Hagi nu este la fel de exploziv. Când consider că Ianis va fi pregătit, el va deveni un jucător foarte important pentru noi”, a spus Mazzu, pentru La Derniere Heure.

Viitorul a luat doar 4 milioane de euro pentru Ianis, cu mult mai puțin decât ofereau alte cluburi. Motivul a fost tocmai promisiunea belgienilor de a-i oferi toate șansele tânărului de 20 de ani. Inițial presa din Belgia a susținut că Genk a dat 8 milioane de euro pentru român. Asta până când, directorul sportiv, Dimitri de Conde a dezvăluit suma reală. Atunci, Gică Hagi a luat foc spunând că oficialii nu trebuiau să dezvăluie clauze secrete din contract.

Loading...