Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a fost rezervă cu Leverkusen! Fanii l-au taxat pe Gerrard

Ianis Hagi a fost rezervă cu Leverkusen! Fanii l-au taxat pe Gerrard

Ianis Hagi a fost rezervă cu Leverkusen

Ianis Hagi a fost rezervă cu Leverkusen, în sferturile Europa League. Rangers a pierdut 1-3, meciul. Românul a fost introdus cu 25 de minute înainte de finalul partidei, dar nu a fost de mare ajutor. Fanii l-au taxat dur pe antrenorul scoțienilor.

Steven Gerrard a decis ca Ianis Hagi să stea pe bancă la meciul dintre Rangers și Leverkusen. Românul a intrat când mai erau 25 de minute de joc. A vrut să bată o lovitură liberă, însă n-a fost lăsat de Barisic, care a ratat. Ianis a mai avut un șut slab în prelungirile partidei. După înfrângere fanii l-au taxat dur pe antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard cerându-i socoteală, pentru că nu l-a introdus pe Ianis Hagi mai devreme.

Fanii lui Rangers sunt furioși

După meciul pierdut cu Leverkusen, suporterii echipei de pe Ibrox Park au scris mii de mesaje pe pagina clubului. Cei mai mulți îi cer socoteală antrenorului și spun că Hagi ar fi trebuit să fie titular.

”Gerrard nu vede? Avem nevoie de Hagi ACUM!”/ Gerrard nu a învățat lecția”, a scris un suporter.

”Cred că toți vrem să-l vedem pe teren pe Ianis Hagi”/ ”E o glumă?”, este o altă postare.

”Se întâmplă atâtea lucruri și Gerrard ne privează de Ianis Hagi. Avem nevoie de Hagi ACUM”, a scris un suporter supărat.

”Gerrard n-a învățat lecția de când l-a lăsat pe Ianis rezervă cu Hearts. A fost singurul care chiar a încercat să dea o pasă în față”, a remarcat un fan.

”A intrat pe teren cu 68 de minute prea târziu!”, au mai remarcat scoțienii.

Citește și: Antrenorul lui Arsenal, depistat povitiv! Și Chelsea are probleme