Redactia.ro
Home » Sport » Antrenorul lui Arsenal, depistat povitiv! Și Chelsea are probleme

Antrenorul lui Arsenal, depistat povitiv! Și Chelsea are probleme

Antrenorul lui Arsenal, depistat povitiv

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Spaniolul a declarat că se simțea rău de câteva zile și a decis să facă testul. În acest moment a fost plasat în carantină.

Mikel Arteta s-a simțit rău în ultimele zile, așa ca a făcut testul. În urma acestuia a aflat că este pozitiv cu coronavirus. Antrenorul de 37 de ani a intrat imediat în carantină pentru a nu răspândi virusul.

”E dezamăgitor, dar am făcut testul după ce m-am simțit rău. Baza noastră de pregătire s-a închis. Personalul clubului care a interacționat cu Mikel Arteta se va autoizola, așa cum sunt directivele de sănătate ale Guvernului”, transmite Arsenal, într-un comunicat de presă.

Probleme și la Chelsea

Fotbalistul de 19 ani a celor de la Chelsea, Callum Hudson-Odoi s-a simțit rău de luni dimineață. Jucătorul a fost izolat imediat și după ce a efectuat testul a aflat că este pozitiv cu COVID-19. Toată echipa lui Chelsea este în carantină. Două dintre clădirile care aparțin clubului au fost închise.

„Jucătorul lui Chelsea, Callum Hudson-Odoi, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Personalul clubului care a intrat în contact cu jucătorul se află, de asemenea, în carantină. În primă fază, întreaga echipă, staff-ul tehnic și alți câțiva angajați ai clubului se vor afla la izolare. Fotbalistul în vârstă de 19 ani se simte bine și abia așteaptă să revină pe teren „, au anunțat oficialii clubului Chelsea.

Citește și: Suporterii îi cer demisia lui Prunea! Ce le-a transmis fostul portar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: