Redactia.ro
Home » Sport » Suporterii îi cer demisia lui Prunea! Ce le-a transmis fostul portar

Suporterii îi cer demisia lui Prunea! Ce le-a transmis fostul portar

Suporterii îi cer demisia lui Prunea

Suporterii îi cer demisia lui Prunea. Acesta spune însă, că nu are de gând să facă așa ceva pentru că nu se consideră vinovat. Pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo ar trebui să răspundă Negoiță.

La conferința care a avut loc pentru prezentarea noului antrenor, Adrian Mihalcea, Florin Prunea a avut un mesaj pentru suporteri.

“Eu îi stimez. Și ei mă iubesc, sunt convins de lucrul ăsta. Chiar dacă din prima zi când am venit la Dinamo mi-am asumat. Puteam să mă urc în mașină și să plec acasă. Vorbesc, sunt în contact cu mare parte dintre ei. Cu unii dintre ei am crescut, sunt prieten. Demisia nu mi-o dau, că nu sunt de capul meu aici. Dacă patronul consideră că Florin Prunea nu își face treaba cum trebuie la Dinamo, are varianta demiterii, o variantă foarte simplă. Eu am picat aici ca musca în lapte, într-un război cu automatele pe masă. Ce vină am eu? Trebuie să recunosc că sunt jignit cum n-am fost jignit nici de steliști, nici de rapidiști. Câte înjurături mi-am luat eu în tricoul lui Dinamo… și o să îndur în continuare. Dar tot dinamovist rămân”, a declarat acesta, la conferința de presă.

Comunicatul remis de PCH

După investirea noului antrenor, suporterii au făcut public un comunicat.

”Adi Mihalcea a fost varianta lui Negoiță. Ne-am înțeles că Mihalcea poate veni doar dacă pică varianta noastră și DOAR DACĂ PLEACĂ PRUNEA. Dacă Mihalcea este noul antrenor, PRUNEA TREBUIE SĂ PLECE. Altfel Negoiță ne-a tras în piept. PLECAREA lui Prunea nu este o ambiție a noastră. Rezultatele din ultima vreme impun această măsură. La prima lui conferință de presă alături de Neagoe a spus: ‘Dacă nu ajungem în playoff, PLECĂM TOȚI”, au scris reprezentanții PCH.

Citește și: Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit! Aveau trei copii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: