Redactia.ro
Home » Sport » Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit! Aveau trei copii

Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit! Aveau trei copii

Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit

Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit. Femeia în vârstă de 40 de ani a fost găsită moartă în mașina sa, în California.

Josie Harris a fost găsită în mașină pe o alee. Deocamdată surse din poliție spun că decesul nu este considerat unul care să provoace suspiciuni. Totuși nu au fost prezentate mai multe amânunte despre motivele care au dus la aceast[ tragedie. Josie Harris și Floyd Mayweather au avut o relație cu suișuri și coborâșuri din 1995 până în 2010. Pugilistul a fost acuzat în 2010 că a agresat-o și a făcut două luni de pușcarie. De curând, mama copiilor lui Mayweather, dorea să îl acționeze din nou în judecată.

Jodie l-a dat în judecată

„Am fost o femeie abuzată, îmi este ruşine să recunos asta, dar am fost o femeie care a încasat bătaie de multe ori. Am crezut mereu că eu sunt de vină. Apoi mi-am dat seama că am avut o relaţie în care am fost victima violenţei domestice,” a declarat femeia într-un interviu din 2017 pentru USA Today.

La incidentul din 2010 a fost prezent și unul dintre copiii cuplului. Koraun care atunci avea 10 ani a povestit poliției că Mayweather a lovit-o pe mama sa. Pugilistul a făcut două luni de pușcarie.

„Trebuie să recunosc că intru în panică atunci când el vine să-şi vadă copiii”, declara iubita sportivului.

Acesta a dezvăluit că motivul certurilor dintre ei erau drogurile. Pentru aceste declarații Josie Harris l-a dat din nou în judecată şi a cerut 20 de milioane de dolari drept despăgubiri.

Citește și: Un jucător de la Juventus, depistat pozitiv cu COVID-19!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: