Redactia.ro
Home » Sport » Un jucător de la Juventus, depistat pozitiv cu COVID-19!

Un jucător de la Juventus, depistat pozitiv cu COVID-19!

Un jucător de la Juventus, depistat pozitiv cu COVID-19!

Un jucător de la Juventus, depistat pozitiv cu COVID-19! Clubul a confirmat faptul că Daniele Rugani, în vârstă de 25 de ani este bolnav. Italienii au anunţat că au luat toate măsurile impuse. Ieri, un fotbalist din Liga a 2-a din Germania a anunţat că este bolnav.

În acest moment, Daniele Rugani se află în carantină. Fundaşul a postat un mesaj în care explică ce se întâmplă.

„Sunt sigur că ați citit știrile, astfel că vreau să vă asigur că mă simt bine. Vă invit pe toți să respectați regulile, pentru că virusul nu iartă pe nimeni! Trebuie să respectăm regulile pentru sănătatea noastră, a celor din jur și a celor pe care îi iubim. Vreau să le mulțumesc medicilor și asistentelor care se luptă cu această criză”, a scris Rugani pe Instagram.

Torinezii au reacţionat imediat, după ce au aflat rezultatele analizelor.

„Jucătorul Daniele Rugani a fost depistat pozitiv cu coronavirusul COVID-19 și este în prezent asimptomatic.Juventus activează în prezent toate măsurile de izolare pe care le impune legea, inclusiv recensământul celor care au luat contact cu el”, au anunţat oficialii clubului.

Primul fotbalist infectat a fost în Germania

În urmă cu o zi un alt fotbalist a anunţat că este bolnav. Este vorba de fundaşul celor de la Hannover 96, Timo Hübers, în vârstă de 23 de ani. Acesta este în carantină.

„Timo a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Întrucât tânărul de 23 de ani nu a avut contact cu restul colegilor după infectare, nu se poate presupune că mai există și alți jucători infectați.În orice caz, întregul club va fi testat”, au anunţat oficialii clubului.

Meciuri din NBA, anulate

A apărut primul caz şi în NBA. Toate meciurile au fost suspendate după ce francezul Rudy Gobert, de la Utah Jazz a fost depistat pozitiv. Meciul dintre Oklahoma City Thunder şi Utah Jazz a fost anulat cu doar câteva minute înainte de a începe. Iniţial nu a fost anunţat motivul, iar spectatorii au fost trimişi acasă. Patru din cele şase meciuri programate miercuri seara au avut, însă, loc. Suspendarea sezonului în NBA a fost anunţată mai târziu.

Citeşte şi: Marius Șumudică ar putea ajunge la Fenerbahce! Ce scrie presa din Turcia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: