Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică ar putea ajunge la Fenerbahce! Ce scrie presa din Turcia

Marius Șumudică ar putea ajunge la Fenerbahce! Ce scrie presa din Turcia

Marius Şumudică, turcia, Lukas Podolski

Marius Șumudică ar putea ajunge la Fenerbahce. Jurnaliștii turci scriu că românul ar fi dorit de celebra echipă, după plecarea lui Ersun Yanal.

Fenerbahce nu are un sezon foarte bun. Este doar pe locul 7 în prima ligă din Turcia. Pe 3 martie, echipa din Istanbul s-a despărțide antrenorul Ersun Yanal. Acum îi caută un înlocuitor și se pare că au pus ochii pe Marius Șumudică.

”Un nume surpriză pentru banca lui Fenerbahce, care a negat că i-ar angaja pe Abdullah Avci și Erol Bulut. Se pare că Fenerbahce îl vrea pe Marius Șumudică, un antrenor de succes la Gaziantep FK”, scrie presa din Turcia.

Marius Șumudică este pe 9 în Turcia

Echipa antrenată de Șumudică, Gaziantep FK, are 32 de puncte și se află pe poziția a noua. Gaziantep FK este o formație nou promovată. În schimb, Fenerbahce are în palmares 19 titluri de campioană. În acest sezon nu a mers deloc bine și a adunat doar 40 de puncte fiind la 12 în spatele liderului.

”Cu tot respectul, aici nu joci cu echipe de la marginea Bucureștiului. La Trabzonspor joacă Obi Mikel, Novak, pe care au dat o grămadă de bani, Sosa, de la Milan, Sorloth… Simți că trăiești fotbalul, te simți antrenor”, spunea Marius șumudică în urmă cu câteva zile.

Șumi îi recomandă pe Maxim și Toșca la națională

Marius Șumudică îi propune pe Alexandru Maxim și Alin Toșca la echipa națională. Crede că ar putea fi chemați chiar la meciul de baraj cu Islanda.

”Maxim și Toșca sunt convocați pe lista preliminară și cred că se încadrează în cerințele selecționerului. Alexandru Maxim a dat o pasă de gol etapa trecută. Am întâlnit Trabzonspor, unde Toșca l-a avut adversar pe Sorloth, norvegianul care ne-a dat gol la București. Este golgheterul campionatului aici, are clauză de 10 milioane pentru a fi cumpărat definitiv de la Crystal Palace, și n-a mișcat! Maxim a jucat până în minutul 88, a evoluat foarte bine”, a spus tehnicianul în exclusivitate pentru Digi Sport.

Citește și: Cristiano Ronaldo a plecat din Italia! Starul a mers în orașul său natal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: