Redactia.ro
Home » Știri » Ianis Hagi ar putea ajunge la Spartak

Ianis Hagi ar putea ajunge la Spartak

GALERIE FOTO (2) Ianis Hagi ar putea ajunge la Spartak

Ianis Hagi ar putea ajunge la Spartak. Încă un club se pare că intră în cursă pentru jucătorul de 20 de ani. Ruşii de la spartakworld.ru susţin că s-ar fi ajuns la un acord verbal cu internaţionalul român.
După prestaţia incredibilă de la Euro 2019, fiul lui Gheorghe Hagi a primit mai multe oferte de la cluburi titrate din Europa.
Ruşii spun că ei aveau acordul verbal pentru a-l transfera pe decarul naţionalei înaintea Campionatului European U21.

„Din ce ştim noi, Spartak a ajuns la o înțelegere verbală pentru transferul jucătorului de 20 de ani, fiul faimosului Gheorghe Hagi. Părțile au dat mâna înainte de Campionatul European U21, iar jucătorul a primit foarte multe oferte și din partea altor cluburi. Deocamdată, transferul spre Spartak stagnează”, scriu jurnaliştii de la spartakworld.ru.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Spartak. Ce spune Hagi despre oferte

Zvonuri în acest sens au mai existat şi înaintea campionatului din Italia și San Marino. Atunci s-a scris că ruşii de la Spartak l-ar dori şi pe Ianis, dar şi pe tatăl său. Totuşi, este foarte greu de crezut că românul va ajunge în Rusia mai ales după toate ofertele primite în ultimele săptămâni. Gheorghe Hagi nu se grăbeşte încă cântârind cu multă atenţie toate ofertele.

„Analizăm, evaluăm şi vom lua o decizie. Se vorbeşte mult, e normal. E un jucător curtat, ne surprind multe oferte, dar trebuie să analizăm bine, să luăm o decizie importantă pentru el şi pentru noi, ca club. El şi toţi ceilalţi care au participat la turneul final, toţi aceşti copii extrardinari care au fost la Euro au scos România în stradă. Au deja un nume, sunt deja jucători europeni, au cota lor, meritul e al lor şi al antrenorului”, a declarat Hagi, la conferinţa de presă înaintea meciului din Supercupă.

Ianis are mai multe oferte de la cluburi importante. Barcelona, Genk, Sevilla, Galatasaray, Borussia Dortmund sau Bayern Munchen. Decarul Viitorului în vârstă de 20 de ani are în sezonul precedent 39 de meciuri jucate, reusind 14 goluri şi 8 pase de gol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini