Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi ratare uriașă în ultimele minute! Genk-Napoli 0-0!

Ianis Hagi ratare uriașă în ultimele minute! Genk-Napoli 0-0!

Iansi Hagi ratare uriașă

Ianis Hagi ratare uriașă în ultimele minute. Românul a fost titular în meciul din Liga Campionilor și a avut șansa de a înscrie și de a aduce victoria echipei sale.

Genk – Napoli s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Spre finalul meciului Ianis Hagi putea aduce cele trei puncte. În minutul 84, românul a profitat de faptul că unul dintre fundașii lui Napoli a alunecat în careu și a șutat puternic din apropierea punctului de la 11 metri, însă pe lângă poartă. Românul putea să deschidă scorul și în minutul 49, dar a reluat cu capul peste transversal. Ianis a fost schimbat în prelungirile partidei. În cele 90 de minute, belgienii au avut numeroase ocazii. Internaționalul roman a jucat în acest meci cele mai multe minute de la sosirea sa în Belgia. Genk – Napoli a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

Ce au scris italienii despre Ianis Hagi

După ce Ianis a ratat, italienii au răsuflat ușurați. ”Ianis Hagi o iartă pe Napoli. A șutat de la 11 metri, incomodat de un adversar, iar mingea a trecut pe lângă poartă”, au titrat cei de la Football Italia. În următorul meci din grupa E din Champions League, Genk o va întâlni pe Liverpool, pe teren propriu. În primul meci, belgienii au pierdut clar, 1-6 cu Salzburg. Genk a încasat atunci 5 goluri în prima repriză.

Citește și: Kira Hagi, debut într-un lungmetraj! Ce reacție a avut Gică Hagi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: