Redactia.ro
Home » Sport » Kira Hagi, debut într-un lungmetraj! Ce reacție a avut Gică Hagi

Kira Hagi, debut într-un lungmetraj! Ce reacție a avut Gică Hagi

Kira Hagi, debut într-un lungmetraj

Kira Hagi, debut într-un lungmetraj. În sala a fost prezent și tatăl său Gheorghe Hagi. „Filmul este frumos dar puțin cam dur”, a declarat „Regele”.

Kira Hagi a apărit în primul film de lungmetraj, „Între chin și amin”. Filmul prezintă chinurile din închisorile comuniste fiind primul inspirit din „Experimentul Pitești”. Kira Hagi o interpretează pe Tana, sora personajului principal. În seara premierei, în sala a fost prezent și Gheorghe Hagi care a fost vădit impresionat de ceea ce a văzut.

„Mi s-a părut cam dur!. Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. cred că orice film bun are în spate o poveste reală. Este un început bun pentru Kira. Este un film puţin cam dur, emoţional. Felicitări celor care l-au făcut! Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin”, a declarat Hagi.

Kira Hagi a mai jucat în două scurt-metraje

Fiica fostului international a dezvăluit faptul că pentru acest rol a muncit mult. S-a documentat cât a putut de bine.

„Am emoții și nu-mi place să mă uit la mine. Mi-a fost un pic greu să-mi intru în rol, chiar a fost dificil… Am jucat un rol foarte dur și un personaj important. Au fost multe ore de muncă, dar sunt fericită după lansarea filmului! Este unul foarte trist și puțin cam dur”, a declarat tânăra de 24 de ani.

Filmul a fost regizat de Toma Enache. Kira Hagi mai jucat în două scurt-metrajele. „București, te iubesc” și „Fragile”.

Cum a devenit Kira Hagi actriță

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”, își amintește Kira Hagi.

„Datoria noastră, a părinților, este să te iubim necondiționat și să te sprijinim”, au fost vorbele lui Hagi pentru fiica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: