Redactia.ro
Home » Știri » Iată ce trebuie sa știi dacă ești client ENEL. A fost emisă o alerta de fraudă

Iată ce trebuie sa știi dacă ești client ENEL. A fost emisă o alerta de fraudă

enel

Dacă ai încheiat un contract cu ENEL, ENGIE sau E.ON, este important să fii știi că a fost emisă o avertizare cu privire la activități frauduloase. S-au identificat pagini false pe internet, în special pe platformele de socializare, unde infractorii se folosesc de numele acestor companii în mod necinstit.

Ce anunț de ultimă oră au făcut reprezentanții ENEL

ENEL România a emis o avertizare cu privire la un atacator care utilizează în mod fraudulos imaginea brandului și promovează diverse oportunități de investiții. În acest context, clienții sunt sfătuiți să evite să facă clic pe orice link suspect pe care îl pot întâlni.

ENEL îi îndeamnă, de asemenea, pe clienți să nu furnizeze date personale sau informații bancare către aceste pagini false. Dacă observă astfel de pagini frauduloase, li se solicită să le raporteze.

Clienții au și posibilitatea de a semnala astfel de tentative de fraudă direct către companie, în intervalul orar specificat, pentru a contribui la prevenirea înșelăciunilor și pentru a proteja alți clienți de aceste tipuri de atacuri.

Dacă ești client ENEL ai mare grijă la mesajele primite

Alertă de fraudă pe internet! Te informăm că, în ultima perioadă, au apărut mai multe pagini FALSE de internet și de Social Media (create în special pe rețeaua de socializare Facebook) care folosesc imaginea Enel și promovează, printre altele, diverse oportunități de investiții.

Îți recomandăm să NU dai click pe niciun link promovat de aceste pagini și să NU introduci date personale ori date bancare. Noi NU le cerem clienților, prin intermediul niciunei pagini de internet ori de Social Media, datele cardului sau contului bancar.

De asemenea, te rugăm să raportezi toate paginile și / sau postările false de pe Facebook ori de pe internet către rețeaua socială și către Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), la alerts@dnsc.ro sau la numărul cu tarif normal 1911.

Dacă dorești să ne semnalezi o posibilă fraudă pe internet, ne poți contacta direct pe aceasta pagină, în mesageria privată, la numărul de telefon 021.9977 (disponbil de luni până vineri, între 08:00 și 20:00, precum și sâmbăta, între 08:00 și 13:00) ori prin Asistentul Virtual, pe care îl găsești în pagina de Contact”, este mesajul echipei ENEL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: