Redactia.ro
Home » Știri » Iată cum ar putea arăta restaurantele în Italia după carantină

Iată cum ar putea arăta restaurantele în Italia după carantină

GALERIE FOTO (2)

Proprietarii restaurantelor din Italia sunt extrem de îngrijorați deoarece nu există certitudini în ceea ce privește data când vor putea redeschide. Acestea au fost închise la scurt timp după emiterea de către Guvern a primului decret din data de 8 martie și încă nu există idei clare privind condițiile în care își vor putea relua activitatea. O companie din Palermo lucrează la un proiect care ar putea fi pus în aplicare la sfârșitul perioadei de carantină.

Momentan există certitudini doar în ceea ce privește obligația de a păstra la restaurant distanța între mese și de a dezinfecta de două ori pe zi, asigurând, în același timp, o curățare adecvată a sistemelor de aerisire și ventilație. Cel mai probabil, însă, aceste reguli nu vor fi suficiente pentru a garanta siguranța clienților. Din acest motiv, o companie din Palermo a venit deja cu propunerea de a instala divizoare de plexiglas pe mese, care să asigure distanța între persoane. 

Pereții despărțitori de plexiglas vor avea dimensiunile de 50×50 cm. Proprietarul unei pizzerii din Palermo s-a arătat entuziasmat de idee, afirmând că soluția propusă este comodă, nu ocupă spațiu și este accesibilă din punct de vedere al costului. În afară de divizoarele care vor fi situate în mijlocul mesei, proiectul propune și instalarea unor pereți laterali pentru fiecare masă, a căror lungime va fi de 1.30m. 

Divizoarele ar putea fi instalate și pe plajă

O propunere asemănătoare și îndelung dezbătută în ultimele zile este aceea de a instala divizoarele de plexiglas și la plajă, între șezlonguri. Acestea ar urma să aibă o înălțime de 2m și o lățime de 4.5m. Numeroase persoane s-au arătat indignate de această idee, afirmând că în niciun caz nu ar putea fi funcționale. Mauro Vanni, președintele Asociației de Salvamari din Rimini, a declarat, potrivit ilsole24ore.com: ”Sunt propuneri făcute de persoane care habar nu au despre ce vorbesc. Oricine cunoaște turismul balnear știe foarte bine că este neverosimil să închizi o persoană într-o cutie de plexiglas, la soare, când afară sunt 40 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: