Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Iată tot ce trebuie să știi despre folia cu bule

Iată tot ce trebuie să știi despre folia cu bule

Ai știut că folia cu bule este unul din cele mai populare materiale pentru ambalare? Este destul de greu să găsești alt material destinat ambalării care să dețină un număr atât de mare de calități: anti șoc, impermeabil, adaptat în contact cu mâncarea, uneori izolant electric (versiunile de culoare neagră și roșie), solid, moale, lejer, transparent, extrem de ușor de manipulat și cu un preț atât de abordabil. Dacă ești în căutarea unei protecții fiabile pentru transportul sau expediția obiectelor sensibile sau mai fragile, atunci folia cu bule reprezintă cea mai bună alegere.

Folia cu bule este în general constituită din două straturi de polietilenă sudate, un strat de acoperire neted și un al doilea strat în care sunt încorporate, în intervale regulate, perne de aer rotunde ce au drept scop principal absorbirea șocurlor. Versiunile de folii cu bule cu trei straturi dispun de un film de acoperire suplimentar și neted și, drept urmare, sunt mai rezistente.

Pentru a proteja unele piese electronice, folia cu bule poate fi antistatică sau fabricată dintr-un material conductor.

Care sunt avantajele oferite de folia cu bule?

Dacă ești interesat să cumperi ambalaje direct de la producător, trebuie să cunoști principalele avantaje oferite de folia cu bule. De când a fost inventată, din anul 1960, folia cu bule a reprezentat una din cele mai bune alegeri pentru expedierea materialelor în întreaga lume. Este un excelent izolant împotriva șocurilor. Este extrem de eficientă în principala sa funcție, aceea de a păstra marfa în siguranță în timpul transportului. Astfel, cu ajutorul unei folii cu bule expeditorii reușesc să își protejeze marfa. Materialul din care este concepută formează o barieră extrem de solidă împotriva șocurilor. Atunci când folia cu bule are un strat dublu sau triplu și, combinată cu o cutie de expediere din carton ondulat robust, ai garanția că marfa ta este protejată în mod eficient de impact.

Folia cu bule este reutilizabilă

Atunci când ai terminat cu folia cu bule nu o arunca. Poate fi reutilizată cu condiția să nu fie foarte deteriorată. Folia cu bule reprezintă o opțiune mult mai ecologică în raport cu alte tipuri de ambalaje, mai greu de reutilizat și poate oferi, în egală măsură, importante economii cu privire la costuri. Este ideală pentru companiile care propun retururi pentru clienți.

Este perfectă pentru nevoile tale de ambalaj personalizat

Folia cu bule poate proteja și izola orice tip de articol, mai mic sau mai mare. Poate fi tăiată fără probleme cu ajutorul unei foarfece, în orice formă îți dorești. Aplicațiile sale în industria transportului maritim sunt numeroase. Există persoane care folosesc folia cu bule pentru a izola ferestrele pe timp de vară. Cu puțină creativitate, utilizarea foliei cu bule este nelimitată.

Pentru a te asigura de faptul că produsele livrate nu vor fi deteriorate, ambalează-le cu o folie cu bule.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini