Redactia.ro
Home » Știri » Ibrahim, primele reacții despre filmulețele indecente cu Raluca Pastramă. Ce spune despre afirmațiile lui Pepe

Ibrahim, primele reacții despre filmulețele indecente cu Raluca Pastramă. Ce spune despre afirmațiile lui Pepe

Ibrahim, fostul soț al Ralucăi Pastramă, a făcut primele declarații după ce Pepe a adus în spațiul public imagini compromițătoare cu Raluca, susținând că le-a primit de la el. Într-un interviu, Ibrahim a explicat că nu este de acord cu expunerea publică a acestor materiale și a sărit în apărarea fostei sale soții, subliniind că greșelile din trecut nu ar trebui să fie discutate în mod public, mai ales pentru binele copilului lor.

Poziția lui Ibrahim în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Scandalul dintre Raluca Pastramă și Pepe continuă să facă valuri, iar Ibrahim a fost implicat în acest conflict, mai ales după ce Pepe a afirmat că ar fi primit de la el imaginile compromițătoare cu Raluca. Fostul soț al brunetei a reacționat, susținând că nu este corect ca viața personală a cuiva să fie scoasă în spațiul public. El consideră că aceste materiale țin de intimitatea Ralucăi și nu ar trebui să fie expuse, mai ales că este vorba despre greșeli din tinerețe care au fost deja corectate.

”Nu mi se pare corect să scoatem lucruri din dosar și să le expunem public mai ales din viața noastră și din greșelile noastre din trecut. Sunt greșeli de dinainte de căsătorie care au fost corectate” a declarat Ibrahim pentru Spynews.ro.

În cadrul declarațiilor sale, Ibrahim a făcut un apel public pentru ca fostele conflicte și problemele din trecut să nu mai fie discutate în presă. El a subliniat că își dorește să protejeze imaginea Ralucăi, mai ales pentru binele fetiței lor, care ar putea fi afectată pe termen lung de expunerea publică a acestor detalii intime. Ibrahim a menționat că nu a făcut și nu intenționează să facă declarații negative despre Raluca, tocmai pentru a proteja copilul lor.

”În contextul speculațiilor și discuțiilor publice apărute în jurul procesului meu de divorț, doresc să clarific următoarele: nu trebuie sa apară in spațiul public ce a făcut cineva în mediul privat. Eu personal nu am făcut nici o acuzație publică, nu vorbesc public nimic de rău de mama copilului meu și îmi doresc ca și alții să înțeleagă asta. Nu îmi doresc ca fetița mea să citească peste ani, despre noi, lucruri urâte. Sunt greșeli ale tinereții, iar daca cineva a greșit, dar și-a îndreptat acele greșeli, este de lăudat, nu de ponegrit public”, a mai spus Ibrahim pentru aceeasi sursă. 

Apel pentru încetarea expunerii mediatice

Ibrahim a insistat asupra faptului că viața privată a fiecărei persoane trebuie să fie protejată și a cerut tuturor celor implicați să înceteze să mai facă declarații publice despre Raluca. El a explicat că nu mai dorește să ofere comentarii sau declarații legate de acest subiect și că preferă să gestioneze situația în privat, departe de atenția publicului.

”Țin sa mai menționez că viața privată a fiecăruia trebuie protejată și nu expusă public. De aceea doresc ca mama copilului meu să nu mai fie expusă public în niciun mod, în măsura în care se poate găsi înțelegere de la toate persoanele implicate. Eu aleg sa nu mai ofer niciun comentariu sau declarație publică cu privire la acest subiect.

Aceasta este o situație personală, pe care prefer să o gestionez în privat, departe de ochii opiniei publice. Ar trebui sa înțeleagă toate părțile implicate ca împroșcând cu noroi unul în celălalt, nu fac bine copiilor în primul rând, pentru ca vor citi tot ce apare în acest mediu public și vor fi afectați emoțional”, a mai spus fostul soț al Ralucăi Pastramă.

Grija pentru copil, prioritate în procesul de custodie

Referindu-se la procesul de custodie pe care îl are cu Raluca Pastramă, Ibrahim a subliniat că prioritatea sa este bunăstarea copilului. El a explicat că orice decizie luată în cadrul procesului va fi ghidată de dorința de a oferi un mediu stabil, sănătos și plin de afecțiune pentru fetița lor.

”Legat de procesul de custodie în care sunt implicat, doresc să subliniez că, pentru mine, bunăstarea și interesele copilului nostru au fost și vor rămâne pe primul loc. Orice decizie luată în cadrul acestui proces va fi ghidată exclusiv de dorința de a asigura un mediu stabil, sănătos și plin de afecțiune pentru copil.

Este un moment delicat și consider că viața privată a copilului nostru trebuie protejată. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru respectarea intimității familiei noastre în acest proces. Apreciez sprijinul celor care au ales să respecte discreția și rugămintea mea”.

Ibrahim a încheiat declarațiile insistând asupra importanței discreției și a respectării intimității familiei lor în această perioadă dificilă. El a mulțumit celor care au ales să respecte rugămintea sa și să nu alimenteze scandalul, arătând că pentru el, protejarea copilului rămâne principala preocupare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: