Redactia.ro
Home » Monden » Idilă între Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr? Cântăreața a recunoscut că a fost îndrăgostită de el

Idilă între Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr? Cântăreața a recunoscut că a fost îndrăgostită de el

Loredana Groza a mărturisit că a fost îndrăgostită nebunește de Ștefan Bănică Jr., pe vremea când era încă doar o adolescentă. 

Idilă între Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Loredana Groză a fost înnebunită după Ștefan Bănică Jr. Artista a recunoscut chiar de față cu artistul în cadrul emisiunii ”X Factor”.  Frumoasa blondină era ”topită” după colegul său de scenă, în perioada în care Ștefan Bănică juca în ”Liceeni”.

Doi dintre cei mai iubiți cântăreți ai muzicii românești, Loredana și Ștefan Bănică Jr. au o poveste în spate. Cu o carieră de invidiat și cu sute de piese care au ajuns la inimile fanilor, cei doi par să formeze o pereche de invidiat. Loredana Groza a fost înnebunită după”Mihai” din ”Liceeni”.  Mai mult, juratul de la ”X Factor” a frânt inimile a numeroase domnișoare cu personajul pe care l-a interpretat. ”Eram terminată după el”, a declarat artista.

Loredana și Ștefan Bănică Jr. fac parte din juriul ”X factor”. Show-ul aduce în atenția telespectatorilor detalii care mai de care mai inedite. În ediția de data trecută și-au făcut apariția tot mai mulți adolescenți de 14 ani, lucru care i-a determinat pe jurați să își aducă aminte de copilărie.

Așa a ajuns să mărturisească frumoasa blondină dragostea pe care i-o poartă Lui Ștefan Bănică. Dar, nu numai blondina era îndrăgostită de artist, ci și colega ei de clasă.

,,Îl văzusem în ”Liceenii”. Ne-au dus cu școala la cinema, la Onești și eram: ”Mamă”! Când a apărut ăsta pe ecran, eram cu colega mea de bancă și a început: ”Mamă! Fată, cine-i ăsta?!”. Nu ne venea să credem! Aveam 15 ani! El nu știa că eu eram terminată după el! Nu ți-am zis niciodată, acum îți zic!”, a declarat artista în cadrul emisiunii.

Artista nu a ezitat să vorbească despre viața sa amoroasă. Mai mult, Loredana Groza s-ar fi iubit și cu un fotbalist celebru. Frumoasa blondină s-ar fi iubit și cu Ion Caramitru. Artista și-a găsit fericireaîn brațele lui Marian Ionescu, din Direcția 5. Însă, blondina s-a despărțit de artist în urma infidelităților lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: