Redactia.ro
Home » Monden » Loredana, căsătorită de 22 de ani. Cât de fericită spune că este artista

Loredana, căsătorită de 22 de ani. Cât de fericită spune că este artista

GALERIE FOTO (6) Loredana, căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza trăiește în prezent poate cea mai frumoasă perioada din viața ei. Cu o carieră de succes și cu o căsnicie de 22 de ani, vedeta se poate declara o femeie împlinită. Aceasta a dezvăluit în exclusivitate care este secretul unei relații longevive.

Loredana, căsătorită de 22 de ani. Cât de fericită spune că este artista

La 50 de ani, Loredana Groza este o femeie de succes. Aceasta are o carieră impresionantă și o familie absolut frumoasă. Îndrăgita cântăreață este căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boncea, cu care are o fiica, Elena, în vârstă de 22 de ani.

Vedeta a vorbit pentru Viva despre secretul unei relație de lungă durată. “Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana.

Întrebată dacă soțul său este un bărbat gelos, Loredana Groza a răspuns sincer că nu, și că, de fapt, acest lucru a contat în momentul în care s-a decis să se căsătorească cu el.

Cum este Loredana în familie

Deși, Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România și are numeroase spectacole și apariții la TV, aceasta se schimbă total când ajunge acasă.

Potrivit acesteia, încearcă din răsputeri să fie o mamă bună și să lase deoparte problemele legate de carieră în momentul în care ajunge acasă. „Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală”, a mai adăugat artista. Loredana Groza are o relație specială cu fiica sa Elena, care a moștenit frumusețea mamei sale .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: