Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Loredana Groza în tinerețe. Artista s-a transformat total până la 50 de ani

Cum arăta Loredana Groza în tinerețe. Artista s-a transformat total până la 50 de ani

GALERIE FOTO (5) Loredana Groza

Celebra artistă Loredana Groza a împlinit miercuri, 10 iunie frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu toate astea, artista a reușit să fenteze trecerea anilor cu ajutorul sportului și al medicilor esteticiani.

Dacă acum Loredana Groza arată incredibil de bine, în urmă cu 27 de ani, aceasta era o femeie sexy și provocatoare care cucerea inima oricărui bărbat.

Loredana Groza a schimbat prefixul! Artista a împliniy 50 de ani

Loredana Groza a știut întotdeauna să-și mențină tinerețea chiar dacă anii au trecut. Miercuri, 10 iunie cântăreața a schimbat prefixul. Loredana a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, iar frumusețea este încă vizibilă pe chipul ei.

La 50 de ani, Loredana Groza arată incredibil, cu ajutorul sportului și al medicilor esteticiani, vedeta reușeste să păcălească trecerea anilor.

Cu un abdomen plat și tonifiat, picioare subțiri și o talie de viespe, Loredana își uimește toți fanii. De asemenea, aceasta și-a menținut tinerețea chipului cu ajutori tratamentelor estetice.

Ei bine, Loredana se poate numi o femeie împlină. Cântăreața este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea, în vârstă de 48 de ai și au împreună o fată, Elena în vârstă de 22 de ani.

Cum arăta Loredana Groza în tinerețe. Imagini inedite cu artista

Celebra cântăreața și-a uimit fanii zilele trecute cu o fotografie postată pe rețelele de socializare. În imagine apare aceasta, în urmă cu 27 de ani, mai exact din 1991.

Blondina apare într-un cadru sexy la malul mării, îmbrăcată provocator doar într-o pereche de bikini și un tricou roșu. Totodata, artista a ținut să sublinieze că această poză este una de colecție care datează chiar de la primul său turneu organizat în Italia.

La scurt timp după ce aceasta a publicat fotografie, complimentele din partea admiratorilor nu au întârziat să apară, aceștia având numai cuvinte de laudă la adresa vedetei.

Când văd aceste fotografii, cum să nu se întoarcă inima mea ca un bumerang acolo unde ești tu?! Amintirile tale fac cumva parte și din amintirile mele”, i-a scris unul dintre urmăritori.

Loredana Groza s-a născut la Onești, în 1970, fiind remarcată de compozitorii Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București pentru spectacolul de talente „Steaua fără număr”, unde a participat la 16 ani și a câștigat marele premiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini