Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, desființată pe Internet. A făcut abuz de Photoshop

Loredana Groza, desființată pe Internet. A făcut abuz de Photoshop

Fanii Loredanei Groza au sesizat că de câteva luni bune vedeta apelează la programele de editat fotografii. Însă, la cea mai recentă postare în social media, cântăreața a exagerat cu filtrele, iar efectul e mai mult decât vizibil. Fanii n-au contenit în a-i cere socoteală. Iată cum a putut să-și editeze Loredana Groza fotografia!

Loredana Groza, abuz de Photoshop

Ca orice altă persoană publică, Loredana Groza postează des pe rețelele de socializare. Însă, odată cu pasiunea de a se fotografia, cântăreața a căpătat-o și pe cea de a-și edita excesiv imaginea. Așa s-a întâmplat și-n cazul celei mai recente postări de pe Instagram, în care poate fi cu greu recunoscută.

Fotografia postată reprezintă o femeie care ține în brațe un copil de culoare. Însă, la o studiere mai profundă, se poate vedea cum chipul artistei este atașată corpului respectiv. Mai mult de atât, și chipul ei e vizibil întinerit.

Fanii au tras-o la răspundere

După cum era de așteptat, fanii care o urmăresc zi de zi au sesizat că e ceva schimbat. ”E ceva în neregulă!”, ”Cât Photoshop”, au fost doar două dintre sutele de comentarii primite de vedetă pe rețeaua de socializare.

Nu e prima oară când fanii îi atrag atenția Loredanei Groza pentru abuzul de Photoshop. Cântăreața și-a făcut un obicei de a ”lucra” puțin imaginea înainte de a urca pe rețelele de socializare, iar efectul nu e mereu cel dorit.

Citește și Cristina Spătar, apariție emoționantă alături de copiii săi

Loading...