Redactia.ro
Home » Monden » Idilă secretă la Survivor 2024 de la Pro TV!? Ce a făcut Alex Delea pentru a-i cuceri inima colegei sale: ”Eram în brațele lui și…”

Idilă secretă la Survivor 2024 de la Pro TV!? Ce a făcut Alex Delea pentru a-i cuceri inima colegei sale: ”Eram în brațele lui și…”

Surprizele și tensiunile au atins cote maxime în cadrul ediției din 21 februarie 2024 a emisiunii Survivor All Stars. Într-o atmosferă încinsă și tensionată, concurenții au fost martorii unei dezvăluiri surprinzătoare: o idilă ascunsă a fost adusă la lumină. Fie că a fost vorba despre un joc al emoțiilor sau despre sinceritatea sentimentelor, nimeni nu a mai putut să ignore ceea ce era evident.

În această ediție, echipa Războinicilor a avut parte de o recompensă binemeritată, după ce au câștigat un joc dificil. Timpul petrecut pe o barcă, înconjurați de apă și de o atmosferă relaxantă, a adus o schimbare notabilă în comportamentul concurenților.

Idila momentului la Survivor All Stars

Alex Delea și Maria Chițu au fost protagoniștii momentului când și-au recunoscut public sentimentele. Totul a început cu o mică provocare lansată de Alex, care a dorit să vadă cine este dispus să depășească frica de a sări în apă. Când Maria Chițu a ezitat, Alex nu a stat pe gânduri și, cu o determinare admirabilă, a luat-o în brațe și s-au aruncat amândoi în valurile mării. Gestul său a fost plin de tandrețe și de dragoste, iar Maria, deși a ezitat inițial, a cedat în cele din urmă farmecului și entuziasmului lui Alex.

Daniel Pavel: Tu (Maria Chițu – n.r.) ai făcut ceva mișcare acolo…

Maria Chițu: Da, datorită lui Alex (Delea – n.r.). Mă temeam că o să mă arunce în mare. Voiam doar să dorm lângă Duli. Mă cuibărisem pe Duli. Alex m-a surprins cu o mișcare neașteptată. M-a aruncat fix în mare, domnul Dan! Și-mi venea să-l strâng de gât…

Daniel Pavel: Te-a aruncat sau ați sărit împreună?

Maria Chițu: A sărit împreună cu mine, da.

Alexandra Ciomag: Ooo! Povestea de dragoste continuă…

Daniel Pavel: Povestea de dragoste continuă?!

Alexandra Ciomag: Mici glumițe! Cel puțin, atât timp cât eram eu în camp-ul Războinicilor existau mici tatonări așa, dar… glumițe.

Maria Chițu: Eram acolo în brațele lui și-i spuneam: „Deci, dacă mă arunci… Eu te-am luat în echipa mea la Consiliu. Nu mă face să-mi pară rău!”.

Alex Delea, mai apropiat ca niciodată de Maria Chițu

Pe parcursul întregii ediții, Alex Delea a fost alături de Maria Chițu, trăind fiecare emoție și moment alături de colega sa de echipă. În special în timpul jocului de imunitate, unde Maria trebuia să manevreze o roată din lemn destul de grea, Alex a fost alături de ea, încurajând-o și dându-i puterea de care avea nevoie pentru a se descurca cu sarcina dificilă.

Privirile dulci și gesturile de afecțiune dintre cei doi nu au trecut neobservate de către spectatori, iar această relație nou descoperită a adăugat o notă de romantism și emoție în atmosfera deja tensionată a competiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: