Redactia.ro
Home » Știri » Ies la iveală informații noi în cazul fetiței din Dolj găsită moartă lângă casă. Ce au descoperit anchetatorii

Ies la iveală informații noi în cazul fetiței din Dolj găsită moartă lângă casă. Ce au descoperit anchetatorii

Ies la iveală informații noi în cazul fetiței din Dolj găsită moartă lângă casă

Ies la iveală noi informații în cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj găsită moartă lângă casă. Ancheta în acest caz tragic continuă, iar mărturiile părinților și detaliile descoperite de anchetatori ridică numeroase întrebări și suspiciuni.

Ce a declarat mama Raisei

Raisa a fost găsită fără viață marți, 28 mai, într-o râpă aflată la câteva sute de metri de casă, după aproape 24 de ore de căutări intense. Micuța zăcea fără suflare, iar primele cercetări au indicat că ar fi fost strangulată, ceea ce a dus la deschiderea unei anchete pentru omor.

Cristina, mama Raisei, a mărturisit anchetatorilor că ea și soțul său au datorii la cămătari, ceea ce ridică suspiciuni cu privire la posibile motive de răzbunare. Deși nu au existat amenințări directe la adresa copiilor, femeia nu exclude această ipoteză.

„Nu au fost ameninţări să spună că vine şi îmi omoară copilul. Ameninţări au fost că ne certăm noi între noi, că pe unde ne prindem, una, alta, dar de copii, nu! Oricine ar fi putut să facă asta, că e cel mai important din neam, vreau să se plătească!” a transmis mama micuței pentru Observator News.

Unde a fost văzută ultima dată fetița

Raisa a fost văzută ultima dată în viață luni, 27 mai, în jurul prânzului, jucându-se cu alți copii în fața curții, în apropierea casei bunicilor. Ultima dată când a fost văzută, Raisa intra în gospodăria bunicilor săi, care locuiesc în aceeași zonă. Un detaliu bizar este că aceștia nu le-au permis polițiștilor să intre cu câinii de urmă în curtea lor în timpul căutărilor. Acest comportament a ridicat suspiciuni în rândul anchetatorilor.

„Era fata mea. Nepoata la fata mea. Chiar dacă o lua somnul cu dumneavoastră în cameră, când se trezea fugea la mine în cameră. ‘Tataie, vreau să mă culc”, a spus bunicul Raisei.

Apropiații părinților au dezvăluit că Raisa nu era recunoscută de tată drept fiica lui, ceea ce complică și mai mult situația. De asemenea, mai multe rude ale Raisei ar fi dat piste greșite anchetatorilor în timpul căutărilor, ceea ce a dus la audieri multiple ale membrilor familiei și ale altor persoane implicate.

Ancheta este în desfășurare în cazul Raisei

Ancheta în cazul Raisei este în plină desfășurare, iar autoritățile continuă să adune dovezi și să analizeze toate posibilele scenarii. Părinții și rudele apropiate sunt interogați pentru a se stabili toate circumstanțele în care a avut loc această tragedie.

În timp ce ancheta avansează, rămâne de văzut dacă datoriile părinților către cămătari au legătură directă cu moartea fetiței. Deși nu au fost confirmate amenințări specifice la adresa copiilor, posibilitatea unei răzbunări nu este exclusă.

Cazul Raisei rămâne deschis, iar anchetatorii continuă să caute răspunsuri. Moartea micuței este o tragedie care a zguduit întreaga comunitate și a ridicat multe întrebări despre siguranța și protecția copiilor în medii vulnerabile.

Cine ar fi principalul suspect

Polițiștii l-au reținut pe verișorul Raisei, un băiat de 15 ani, fiind acuzat de omor. Părinții băiatului au fost, de asemenea, aduși la audieri. Raisa, fetița de doi ani și cinci luni din comuna Breasta, dispărută luni de acasă, a fost găsită moartă marți dimineață într-o râpă, la câteva sute de metri de locuința părinților.

Rezultatele autopsiei au arătat că Raisa a murit în urma unei asfixieri mecanice prin strangulare, iar corpul ei prezenta numeroase leziuni prin înțepare, confirmând suspiciunile că a fost ucisă cu brutalitate. Vărul victimei este principalul suspect, însă polițiștii întâmpină dificultăți în obținerea probelor decisive împotriva lui.

În prezent, suspectul a fost dus la audieri și încadrarea faptei a fost schimbată în omor. Surse din cadrul investigației au declarat că suspectul oferă declarații neclare și inconsistente, complicând astfel procesul de clarificare a evenimentelor, potrivit Antena 3 CNN. Anchetatorii au descoperit dovezi care indică faptul că micuța Raisa a fost ucisă în propria locuință, după care trupul ei neînsuflețit a fost transportat de suspect în locul unde a fost găsit de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: