Redactia.ro
Home » Homepage » Ies la iveală noi detalii în cazul femeii care și-a aruncat bebelușul pe geam. Ce rol ar fi jucat soțul, de fapt : ”Era o răutate ieșită din comun”

Ies la iveală noi detalii în cazul femeii care și-a aruncat bebelușul pe geam. Ce rol ar fi jucat soțul, de fapt : ”Era o răutate ieșită din comun”

Primele declarații făcute de soțul femeii de la Iași

În urma tragediei din Iași, în care o femeie și-a aruncat copilul de la etaj pentru a-l salva de flăcările care mistuiau apartamentul, au apărut detalii tulburătoare care adâncesc groaza și misterul acestui incident tragic. Conform noilor informații, se pare că femeia a luat această decizie dramatică în încercarea de a proteja viața copilului său din fața unui incendiu rapid și devastator.

Detaliile terifiante ies la iveală, dar și numeroase semne de întrebare. ”Ce ar fi determinat-o pe  femeie să recurgă la acest gest? Unde se aflau cheile de la apartament?”, acestea sunt întrebările care stau pe buzele anchetatorilor, dar și a opiniei publice.

Ce a declarat soțul femeii cu privire la întreaga tragedie

Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul femeii din Iași care și-a aruncat copilul de la etaj pentru a-l salva din incendiul care a cuprins apartamentul lor. Autoritățile desfășoară acum o investigație amănunțită pentru a reconstitui exact desfășurarea evenimentelor și pentru a clarifica în ce circumstanțe a avut loc întreaga tragedie. În paralel, soțul tinerei încearcă să se apere, mai ales după zvonurile conform cărora și-ar fi închis partenera și copilul în locuință imediat înainte de producerea incendiului.

Familia se confruntă acum nu doar cu pierderea micuțului în vârstă de doar patru luni, ci și cu întrebări și speculații dureroase, alimentate de informații contradictorii. Cercetările în curs vor fi esențiale pentru a aduce lumină asupra adevărului și pentru a oferi o perspectivă clară asupra evenimentelor ce au dus la această tragedie de proporții.

Conform informațiilor furnizate de Observator, soțul femeii ar fi trecut pe acasă cu doar două ore înainte ca incendiul să izbucnească, moment în care cuplul ar fi avut o ceartă intensă. Ulterior, el și-ar fi închis soția și copilul în casă. În încercarea de a se apăra, bărbatul a adus în discuție existența unei chei de rezervă deținute de femeie.

„Cheile au rămas la ea. Avea chei în casă, de rezervă. Eram la serviciu, am fost anunțat că ia casa foc.”, se apără soțul femeii care și-a aruncat bebelușul pe geam, potrivit WOWbiz.ro.

Vecinii țin să-l contrazică pe bărbat

Potrivit sursei menționate anterior, vecinii femeii implicate în tragedie au adus la lumină detalii șocante cu privire la ziua evenimentului tragic și la dinamica relației tumultuoase pe care o avea cu partenerul său. Una dintre locatarele din bloc a dezvăluit că, în ziua incendiului, tânăra nu ar fi avut opțiuni în momentul în care flăcările au izbucnit, deoarece ușa dormitorului ar fi fost încuiată și nu ar fi avut nicio cale de scăpare.

Declarațiile șocante ale vecinilor nu doar că deschid o nouă perspectivă asupra momentului tragic, ci și scot la iveală neînțelegerile pe care cuplul le avea și de care vecinii nu erau străini. Investigatorii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc incendiului și-n ce condiții s-a stins din viață bebelușul în vârstă de doar patru luni.

„Când au venit pompierii, era încuiată şi uşa la dormitor.Ea nu a putut să iasă din dormitor, de asta a aruncat şi copilul, s-a aruncat şi ea. Nu avea altă ieşire! O încuia de foarte multe ori în casă, ea plângea. Ea era foarte legată de el şi foarte mult l-a iubit, dar el era de o răutate ieşită din comun!”a povestit o vecină, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: