Redactia.ro
Home » Exclusiv » Îl mai știi pe Cristian Voicu, câștigătorul sezonului 2 Chefi la cuțite? Detalii exclusive din viața concurentului din echipa lui Florin Dumitrescu: ”Nu am mai ținut legătura, aveam fiecare drumul lui”

Îl mai știi pe Cristian Voicu, câștigătorul sezonului 2 Chefi la cuțite? Detalii exclusive din viața concurentului din echipa lui Florin Dumitrescu: ”Nu am mai ținut legătura, aveam fiecare drumul lui”

GALERIE FOTO (9)

Cristian Voicu este unul dintre câștigătorii emisiunii Chefi la cuțite, de pe Antena 1. Acesta a participat la sezonul cu numărul 2, în echipa lui Florin Dumitrescu, și a reușit să plece acasă cu marele premiu. Acum, după 7 ani, a făcut o serie de dezvăluiri interesante, în exclusivitate pentru Redactia.ro. Iată în ce relație a rămas cu foștii colegi, precum și ce a făcut cu marele premiu. 

Nu mai este niciun secret faptul că toți cei care reușesc să câștige marele premiu la Chefi la cuțite ajung să aibă o carieră strălucită în domeniul gastronomiei. Acesta este și cazul lui Cristian Voicu, ce se bucură în acest moment de un mare succes, dar care regretă că nu a reușit să își îndeplinească marele vis, încă.

Viața lui Cristian Voicu, după Chefi la cuțite

Cum ți s-a schimbat viata după Chefi la cuțite?

După Chefi la cuțite nu pot să spun că mi s-a schimbat viața foarte tare, în schimb, în timpul show-ului am învățat foarte multe despre bucătărie, iar chefii m-au făcut să am încredere în mine și în gustul meu, iar de aici am început să învăț, să experimentez și să îmi pun cât mai mult în valoare gustul în farfurie. Schimbarea, aș putea spune, că s-a văzut atunci când mergeam să lucrez într-un restaurant. Eram văzut altfel, mai apreciat și mai respectat.

Cum au reacționat cei dragi când au aflat că ai câștigat?

Cei dragi au fost foarte bucuroși. Am primit aprecieri și felicitări din partea lor. Și pe lângă asta se și mândreau cu ceea ce am realizat.

Cât de mare a fost premiul, de fapt, și ce ai făcut cu el?

Premiul a fost cel care se spune, fără cei 15% ce îi ia statul, dar eu cred că cel mai mare premiu este acela de ceea ce pot realiza acum, chiar și după 7 ani după ce am câștigat. Banii au fost folosiți pentru nevoi personale.

Care este cea mai cunoscută persoană pentru care ai gătit din momentul în care ai câștigat emisiunea de la Antena 1?

Una dintre cele mai cunoscute persoane este Horia Brenciu, și bineînțeles mai sunt și altele, cum ar fi ambasadorul Turciei în România.

Motivul pentru care s-a rupt lanțul de iubire dintre Cristian și Florin Dumitrescu

Ce relație ai cu cei de la Chefi la cuțite și ce ai schimba, dacă ai putea?

Nu aș schimbă nimic din ceea ce s-a întâmplat în timpul show-ului. Cu Florin Dumitrescu nu am prea mai ținut legătură pentru că avem fiecare drumul lui, dar cu siguranță dacă am avea vreodată nevoie unul de celălalt ne vom ajută. Cu vechii colegi am mai ținut legătura după un timp dar apoi încet s-a dus. Totuși au trecut 7 ani.

Cum îți merg afacerile în acest moment? Ai reușit sa îți deschizi propriul restaurant?

Afacerile merg destul de bine, dar nu am reușit să îmi deschid, momentan, propriul restaurant pentru că ar fi o investiție foarte mare. Mi-aș dori să găsesc un investitor care să aibă încredere în mine și să mă sponsorizeze.

Cum merg lucrurile pentru tine din punct de vedere personal?

Din punct de vedere personal stau extrem de bine. Am o soție foarte frumoasă și 2 copii minunați. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a oferit!

Ce planuri de viitor ai?

Planurile de viitor sunt destul de mari. Îmi doresc să reușesc în investițiile ce am început să le fac și, cu siguranță, să îmi deschid propriul restaurant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: