Redactia.ro
Home » Monden » Îl mai ții minte pe Sergiu Floroaia? Ce face și cu ce se ocupă fostul prezentator de la Kiss Fm

Îl mai ții minte pe Sergiu Floroaia? Ce face și cu ce se ocupă fostul prezentator de la Kiss Fm

Sergiu Floroaia

De când a plecat de la Kiss Fm, Sergiu Floroaia nu a mai apărut în fața publicului. După trei ani în care a prezentat matinalul alături de Andrei Ciobanu, Sergiu le-a spus adio fanilor radioului pentru că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Îl mai ții minte pe Sergiu Floroaia? Prezenta matinalul împreună cu Andrei Ciobanu

Sergiu Floroaia, în vârstă de 35 de ani a prezentat împreună cu Andrei Ciobanul, matinalul Râzi cu Sergiu și Andrei de la radio Kiss Fm. În fiecare dimineață cei doi aduceau zâmbete în casele românilor, mai ales când făceau farse.

Ei bine, după trei ani în care a bucurat fiecare ascultător, Sergiu a decis să se despartă de echipa de la Kiss FM.

În 2018, Sergiu și-a anunțat retragerea din lumea radiolului, pentru a petrece cât mai mult timp alături de soția și copilul lor.

Așadar, Andrei și-a început anul nou cu un anunț trist pentru ascultătorii Kiss Fm. „Anul nou începe ca naiba pentru Kiss FM. Asta pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou pentru matinal. Sergiu a luat decizia de a se retrage din emisiune fiindcă îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu iubita şi cu fiul lor“, anunţă reprezentanţii postului de radio pe Facebook.

În locul lui Sergiu a venit la cârma radioului alături de Andrei Ciobanu, comediantul Ionuț Rusu.

Ce face acum Sergiu Floroaia?

Au trecut doi ani de când Sergiu Floroaia a plecat de la Kiss Fm, iar ascultătorii se întreabă ce mai face acesta și cu ce se ocupă în momentul de față.

Sergiu este stand-up comediant și actor ocazional și organizează în fiecare luni și joi un poadcast cu Toma Alexandru pe Facebook, iar în 2018 și-a deschis clubul de comedie Comics Club împreună cu mai mulți colegi de breaslă. În același timp,  Sergiu continuă să fie  foarte activ pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: