Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Andrei Ștefănescu, matinalul care a demisionat de la Antenă. Cu cine a fost înlocuit

Cine este Andrei Ștefănescu, matinalul care a demisionat de la Antenă. Cu cine a fost înlocuit

Cine este AnCine este Andrei Ștefănescu, matinalul care a demisionat de la Antenă. Cu cine a fost înlocuitdrei Ștefănescu, matinalul care a demisionat de la Antenă. Cu cine a fost înlocuit

Andrei Ștefănescu, cel care a demisionat recent de la matinalul de la Antena Stars, este cunoscut pentru rolul de moderator pe care l-a avut, timp de doi ani alături de Nasrin Ameri, la emisiunea „Star Matinal”. El este deja o figură cunoscută la TV, fiind prezent în multe emisiuni, ca invitat, dar având și rolul de moderator. Puțini își mai amintesc, însă, că el este de fapt cântăreț!

Andrei Ștefănescu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită carierei sale muzicale. Vă mai amintiți de trupa Alb-Negru, nu? Fostul matinal de la Antena a avut timp de mulți ani o trupă cu Kamara.

Cei doi au avut un real succes cu piesa „Mi-e sete de tine”, dar apoi trupa s-a destrămat. Din motive necunsocute încă, cei doi au încetat să mai colaboreze. La un moment dat, pur și simplu nu am mai auzit de trupa Alb-Negru, dar Andrei Ștefănescu și-a continuat pentru un timp cariera solo, și chiar a avut o piesă cu Liviu Vârciu.

Ce a declarat Andrei Ștefănescu la plecare

De altfel, înainte de a pleca de la emisiunea matinală, Andrei Ștefănescu a spus că va pleca la o altă emisiune, alături de Vârciu.

„Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie”, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Nasrin a spus, la rândul ei, că schimbarea trebuie primită cu brațele deschise de fiecare dată și că este alături de colegul ei de platou în noul său proiect, fiind prieteni.

„Nu trebuie să dramatizăm, orice schimbare este bine-venită în viața fiecărui om, depinde cum o gestionăm. Andrei nu doar că îmi este coleg, este și un prieten fabulos și cred că am trecut prin toate în acești doi ani și ceva de zile”, a spus prezentatoarea TV, la sfârșitul emisiunii.

Andrei Ștefănescu a fost înlocuit cu un alt cântăreț: este vorba de Dima Trofin, cunoscut din trupa LaLa Band.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: