Redactia.ro
Home » TV » E oficial! Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”

E oficial! Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”

GALERIE FOTO (7) E oficial! Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea "Mireasă"

E oficial! Diana Dumitrescu este noua prezentatoare a emisiunii „Mireasă”. Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasă difuzată de Antena1. În curând publicul o va putea urmări pentru prima oară în rolul de prezentator al unui reality show.

E oficial! Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, va prezenta emisiunea Mireasă, care va începe în curând la Antena1. Frumoasa blondină a luat o pauză din industrie, aceasta devenind recent mămică. Actrița este entuziasmată să apară din nou în fața telespectatorilor.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu va modera emisiunea Mireasă de la Antena1

Diana Dumitrescu a devenit pentru prima oară mămică în anul 2019, după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.

Diana este cunoscută în rândul publicului atât pentru rolurile principale în seriale românești, cât și pentru aparițiile sale în lungmetrajele „Minte-mă frumos”, „În film la Nașu’”, „Hot Shorts” sau „A Royal Christmas”.

Vedeta a hotărât să accepte această propunere, pentru că este o adevărată provocare pentru ea și pentru cariera sa.

Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta.

Diana Dumitrescu va prezenta în fața telespectatorilor povești de dragoste, evenimente spectaculoase și îi va supune pe concurenți la confruntări acide și încărcate de emoție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: