Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Cum mai arată cel mai râvnit actor de la Hollywood

Îl recunoști? Cum mai arată cel mai râvnit actor de la Hollywood

GALERIE FOTO (3)

Unul dintre cei mai râvniți și de succes actori de la Hollywood a suferit o schimbare majoră. Pierce Brosnan este de nerecunoscut în imaginile de pe platoul de filmare al noului său film „The Last Rifleman”. Ce s-a întâmplat cu înfățișarea acestuia de „Don Juan” ? Iată toate detaliile!

Cum arată cel mai râvnit actor de la Hollywood

Actorul Pierce Brosnan „a îmbătrânit” semnificativ pentru noul rol, cel în care interpretează un veteran al celui de-al Doilea Război Mondial în vârstă de 89 de ani. Astfel aspectul său real este așa cum ni-l imaginam, fiind în continuare în floarea vârstei, un bărbat superb, dar datorită rolului său important, a trebuit să se acomodeze cu înfățișarea personajului.

Pierce Brosnan, transformare uimitoare pentru „The Last Rifleman”

Actorul joacă în „The Last Rifleman” în rolul unui veteran de 89 de ani din Al Doilea Război Mondial și se supune unui machiaj intens și unor proteze pentru personaj.

Brosnan adoptă pentru rol o perucă cenușie și cheală, în timp ce este îmbrăcat într-un costum închis la culoare, din trei piese și ține în mână un baston.

Filmul este plasat în Irlanda de Nord și urmărește personajul lui Brosnan a cărui soție moare. Acest lucru declanșează o călătorie de o viață, în timp ce el evadează din azilul de bătrâni pentru a se îndrepta spre Franța, cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a debarcării din Normandia. Povestea se bazează pe povestea reală a lui Bernard Jordan, care a evadat din Sussex pentru cea de-a 70-a aniversare a debarcării de Ziua Z.

Când apare filmul „The Last Rifleman”

Alături de Brosnan, din distribuție face parte Artie Crawford, alături de Louis Gossett Jr. și Jürgen Prochnow.

Scenaristul filmului, Kevin Fitzpatrick, a lăudat povestea lui Jordan și a declarat pentru E! News;

„Călătoria sa a captat atenția națiunii și a evidențiat spiritul care a întruchipat generația celui de-al Doilea Război Mondial. Am fost captivat de această poveste și de motivele care îl conduc pe un bărbat aflat aproape de sfârșitul vieții într-o căutare către un loc care trebuie să păstreze doar amintiri dureroase”.

„The Last Rifleman” este așteptat să fie lansat în 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: