Redactia.ro
Home » TV » Îl recunoști? Matthew Perry, actorul din serialul «Friends» s-a transformat total! Cum arată acum

Îl recunoști? Matthew Perry, actorul din serialul «Friends» s-a transformat total! Cum arată acum

GALERIE FOTO (5)

Matthew Perry, unul dintre îndrăgiți actori ai serialului fenomen Friends a devenit de nerecunsocut, după ce a trecut printr-o mulțime de schimbări fizice.

Matthew Perry, actorul din serialul «Friends» s-a transformat total

Actorul a cunoscut faima la nivel mondial în sitcom-ul Fiends care a rulat din 1994 până în 2004, când a jucat rolul lui Chandler Bing. Actorul în vârstă de 50 de ani este cu totul schimbat față de ziua în care a cunoscut faima. Într-o fotografie recentă din timpul pandemiei, Matthew Perry este de nerecunoscut. Îmbrăcat lejer, cu pantaloni sport, un tricou lejer și o șapcă de baseball, dar cu ceva mai multe kilograme, actorul pare cu totul alt omm acum.

Actorul din Friends a avut mari probleme cu drogurile, timp de mai mulți ani, motiv pentru care nu a vaut suficientă grijă de aspectul său fiizic. Actorul a recunoscut, în urmă cu ceva timp, faptul că în timpul filmărilor pentru serial, în unele sezoane, nici nu își amintea atunci când era pe platou pentru că se afla sub influența drogurilor. Actorul american a fost cuplat timp de doi ani cu Molly Hurwitz, de 29 de ani, care este impresar și agent de talente. Femeia s-ar fi despărțit de celebrul actor tocmai din cauza consumului excesiv de droguri.

Matthew Perry are o avere estimată la 120 de milioane de dolari, având mari probleme cu alcoolul în ultimii cinci ani. După anii 1990, Perry a început să se îndoape cu Vicodin, amfetamine, metadonă și mult alcool. A slăbit în 2000 aproape 18 kilograme, iar apos s-a îngrășat 25. Actorul nu a mai fost căutat pentru niciun rol, din cauza viciilor șia  fost pe punctul de a-și pierde ctățenia americană și să fie trimis înapoi în Canada, după ce a fost arestat pentru posesie de droguri de înalt risc.

În iunie 2018, interpretul lui Chandler din ”Friends” fost la un pas de moarte din cauza unei perforări gastrointestinale care l-a ținut pe patul de spital timp de trei luni. Conform presei americane, după ce a fost dat afară de la dezintoxicare, Matthew Perry a reînceput să bea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: