Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Transformare totală de look FOTO

Îl recunoști? Transformare totală de look FOTO

GALERIE FOTO (5)

Un interpret român a suferit în ultimii ani tranformări uriașe! Acesta a recunoscut în trecut că a suferit de o boală grea. Iată cum arată acum!

Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut 

Aurel Moldoveanu a povestit că a suferit de o boală grea, în urma infestării cu un virus și a avut nevoie de mai multe intervenții pentru a-și reveni. Cert este că, cel căruia i se spunea Michael Jackson de România s-a schimbat total și este aproape de nerecunoscut. Mulți cred că bărbatul ar fi apelat la câteva intervenții chirurgicale pentru a-și îmbunătăți fizicul.

„Sufăr de o boală a ochilor. Este absolut necesar să port ochelari. Sunt ochelari speciali, terapeutici, lăcrimez la lumina. Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează. Zăpada mă nenoroceşte”, declara Aurel Moldoveanu, la o emisiune TV, în urmă cu mai mult timp.

Aurel Moldoveanu, schimbare totală de look 

Recent, cântărețul a fost surpins de paparazzi în timp ce se afla la cumpărături într-un centru comercial. Din imagini se poate vedea cum achiziționează mai multe haine, dar și cum are o dispută cu un agent de pază, deoarece a sunat o alarmă dintr-un magazin. După ce a fost verificat a fost lăsat în pace, deoarece totul era în regulă.

Trebuie să recunoaștem că este total schimbat față de cum ni-l aduceam noi aminte!

Sursa foto: SpyNews

Cătălin Botezatu despre Aurel Moldoveanu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a analizat transformarea interpretului din ultimii ani!

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega!

Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează.

Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: