Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp a ieșit plângând din cabinetul medicului. Ce a putut să îi spună

Ileana Sterp a ieșit plângând din cabinetul medicului. Ce a putut să îi spună

GALERIE FOTO (2) Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania. Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic: „Mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor”

Ileana Sterp a avut parte de o întâmplare pe care nu o va uita prea  ușor. Din păcate, nu este vorba despre un eveniment fericit. Așa cum o știm, foarte activă pe Instagram, Ileana a povestit fanilor clipele de coșmar prin care a trecut.

Ileana Sterp a fost umilită de un medic dermatolog

Ileana Sterp se confruntă de ceva vreme cu o problemă de sănătate căreia se pare că nu poate să îi găsească soluționare. Concret, unul dintre ochii ei este umflat și prezintă urme de roșeață. Joi, pe 3 noiembrie, ea a mers la un nou medic dermatolog, cu speranța că va găsi leacul. Mergând pentru prima dată la acel cabinet, s-a rătăcit un pic și a întârziat. Recția medicului a făcut-o să se simtă extrem de prost, el umilind-o de față cu ceilalți pacienți.

ileana
Ileana Sterp a ieșit plângând din cabinetul medicului dermatolog

„Din start m-a luat foarte tare, că: «Unde ești acum?». I-am dat niște repere și am ascultat indicațiile dânsului, bine… indicații care veneau foarte tăioase și urât spuse. (…) 

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă.

Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»”,  a povestit Ileana Sterp prietenilor de pe Instagram. 

Ileana va naște curând pentru a doua oară

Ileana Sterp urmează să nască curând pentru a doua oară. Ea a povestit fanilor că nu dorește să afle sexul bebelușului înainte ca acesta să vină pe lume. Sora lui Culiță este căsătorită cu un bărbat care are o afacere de succes în domeniul construcțiilor. Deși a părăsit casa părintească, Ileana o vizitează adesea pe mama Geta, devenită la rândul ei un adevărat influencer.

Mama Geta se ocupă cu producerea și comercializarea alimentelor de proveniență animală și se mândrește cu brânza de oaie pe care o vinde în piață. Prețul unui kilogram este cam piperat, ajungând la 48 de lei!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: