Redactia.ro
Home » Homepage » Ileana Sterp, de urgență la spital! Sora lui Culiță are probleme în a opta lună de sarcină

Ileana Sterp, de urgență la spital! Sora lui Culiță are probleme în a opta lună de sarcină

GALERIE FOTO (2) Ileana Sterp, de urgență la spital! Sora lui Culiță are probleme în a opta lună de sarcină

Familia Sterp este foarte iubită de o mulțime de oameni și are o comunitate mare de fani. În mediul online vorbesc despre tot ce mai e nou în viața lor, iar de data aceasta, Ileana este cea care a făcut un anunț trist. Viitoarea mămică le-a dat celor care o iubesc o veste rea: însărcinată fiind, a ajuns de urgență la spital.

Ileana Sterp, pe mâna medicilor

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare. Sora lui Culiță are o comunitate mare de oameni, pe care îi ține la curent cu tot ce se petrece nou în viața ei. Este însărcinată în luna a opta și mai are doar puțin până își va strânge în brațe cel de-al doilea bebeluș. Radiază de fericire, dar ultima perioadă nu a fost prea bună pentru ea.

De data aceasta nu a venit cu vești prea bune, ci le-a spus tuturor că a ajuns la medic, după ce nu s-a simțit bine ceva timp. Din fericire, a făcut mai multe analize și a aflat că este doar puțin anemică. Medicii au făcut imediat tot ce trebuia și au pus-o pe picioare, ceea ce înseamnă că sarcina este bine și nu sunt motive de îngrijorare.

„ Suntem bine și eu, și bebe! Am venit la niște analize de rutină și sunt puțin anemică. Mi se administrează fier și o să fie totul bine!”, a transmis Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

Ileana Sterp are o sarcină grea

Ileana Sterp a trecut prin momente destul de grele în timpul cele de-a doua sarcini. Anemia nu este singura problemă cu care s-a confruntat, deși părea o mămică norocoasă, care nu a luat deloc mult în greutate și a fost foarte enegică, mai ales că mai are o fetiță.

În urmă cu ceva timp, viitoarea mămică spunea că se confruntă cu insomnii mari și are prea multe nopți albe. Dacă și la prima sarcină a fost la fel, acum a ajuns-o oboseala și avea momente în care se simțea sleită de puteri. Nu înțelegea cum alte femei gravide se odihnesc cum trebuie și se potrivesc pentru perioada când nou-născutul va veni pe lume, iar ea nu își găsea deloc liniștea.

“De luni de zile nu dorm noaptea. E groaznic! Am încercat și încerc să rămân pozitivă, cu toate că oboseala mă doboară uneori și insomniile au devenit insuportabile. Cum e viața… când Carla avea câteva luni, nu mă lăsa să dorm din alte motive, iar acum când doarme toate noaptea, eu stau să privesc pe tavan. Doamne, de când n-am mai avut o noapte dormită cumsecade…Aud în jurul meu femei gravide care dorm super bine și mult, se pare că la mine ambele sarcini au venit cu insomnii serioase”, a povestit vedeta, tot pe rețelele de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: