Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Dumitrescu a vorbit despre boala fiului său ! Toto a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Ilie Dumitrescu a vorbit despre boala fiului său ! Toto a fost depistat pozitiv cu COVID-19

ilie dumitrescu, toto, fiu ilie dumitrescu coronavirus

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu câteva zile. Toto participa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Mai multe vedete sunt în acest moment bolnave.

Fostul internațional a vorbit prima dată despre starea fiului său. Ilie Dumitrescu spune că nu s-au mai văzut din luna ianuarie.

”Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost in contact cu el din ianuarie. Lotul în care și fiul meu, Toto, a fost testat pozitiv, există acolo un prezentator care a spus că și-a luat femeia și s-a testat. Trei au fost negativi și ea pozitiv. Trebuie să acceptăm că la un momentdat, 60-70 la sută din populație va fi infectată”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Printre vedetele care s-au îmbolnăvit la aceeași emisiune se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu.

Cine este Toto, fiul celebrului fotbalist

Toto este de meserie actor. Tânărul a studiat la Londra, la Academia de Teatru și Film și mereu a declarat că visul său este să devină faimos la Hollywood. Mulți credeau că îi va călca pe urme celebrului său tată, dar Toto și-a dorit de mic să devină actor. A avut mai multe roluri în piese de teatru, într-un film marca HBO România, Hackerville, dar și într-un videoclip. A cochetat și cu moda urcând de mai multe ori pe podium sau pozând pentru reviste celebre. Fiul lui Ilie Dumitrescu a moștenit această pasiune de la mama sa, un cunoscut manechin. Fostul fotbalist a început relația cu mama lui Toto, Letiția la începutul anilor 90’. La vremea respectivă era însurat, dar după un an a divorțat. S-a căsătorit cu Letiția, iar mariajul lor a durat 14 ani. Mai au împreună și o fată.
În urmă cu aproape doi ani a fost în atenția presei tabloide, după ce s-a aflat că are o relație cu Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: