Redactia.ro
Home » Monden » Panică la Antena 1. Tot mai multe vedete confirmate cu noul coronavirus. Reacția postului

Panică la Antena 1. Tot mai multe vedete confirmate cu noul coronavirus. Reacția postului

antena

După ce cântărețul Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, mai multe vedete ale Antenei au ajuns la spital. Toate au luat parte la filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” .

Marcel Pavel, de 60 de ani, a fost cel care a dat „alarma”. Concurent al emisiunii, artistul a intrat în contact cu sute de persoane din trust. Deși apropiații lui susțin că în starea de urgență acesta a respectat distanțarea socială, surse citate de libertatea.ro au dezvăluit că s-a îmbrățișat cu colegii de breaslă. Pentru că nu s-au văzut de luni de zile, nu s-a mai respectat nicio restricție.

Pavel a participat, mai multe zile, la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, alături de Andreea Bălan, Monica Anghel, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși și alte vedete. Colegii de filmări, dar și membrii staff-ului, au căutat disperați, încă de dimineață, centre în care să se testeze cât mai repede cu putință.

Ce vedete au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus

UPDATE: Moderatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, a fost testată și ea pozitiv cu COVID-19. Vedeta susține că nu a avut niciun simptom și se simte bine, iar în aceste momente se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Astăzi a apărut informația că și Ozana Barabancea, jurată a emisiunii de la Antena, a fost la rândul ei depistată pozitiv la testul pentru Covid-19. Aceasta se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și, la fel ca Marcel Pavel, urmează să fie ținută sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie.

În urmă cu puțin timp, s-a aflat că și Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii, este infectat cu Covid-19. El se află internat la spital. Și Andrei Ștefănescu, prezentator la Antena Stars, a confirmat că are virusul. Solistul are însă simptome ușoare și va sta în izolare la domiciliu 14 zile.

Andreea Bălan răsuflă ușurată. Și-a făcut testul de coronavirus în urmă cu câteva zile, preventiv, iar rezultatul a fost unul negativ. Momentan, nu se cunosc informații despre starea de sănătate a celorlalți concurenți și jurați. Alina Pușcaș, partenera lui Seleși la „Te cunosc de undeva”, are însă mari emoții, deoarece și-a botezat de curând fetița de 10 luni.

Filmările la „Te cunosc de undeva”, suspendate

Antena 1 a transmis astăzi un comunicat, în care se aratăca s-a deschis o ancheta epidemiologica, iar filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! au fost sistate.

„Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului SARS-CoV2 si siguranta angajatilor si a colaboratorilor.

A fost realizata o ancheta epidemiologica, au fost testate si trimise in izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmarile pentru Te cunosc de undeva! urmeaza a fi realuate dupa perioada de carantinare.

In ceea ce priveste informatiile vehiculate cu privire la Antena Stars, mentionam faptul ca emisia postului continua la fel ca si pana acum. Au fost luate si in acest caz toate masurile de dezinfectie, distantare si protectie, pentru ca productiile sa se poata desfasura in continuare in conditii de siguranta”, se arată în comunicatul transmis de Antena 1.

Postul de televiziune Antena 1 s-ar putea închide din cauza coronavirusului, în condițiile în care au fost testate pozitiv, până acum, 9 persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: