Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus! De unde a contractat virusul

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus! De unde a contractat virusul

GALERIE FOTO (2) ozana barabancea coronavirus

Șoc în showbizul românesc! O serie de artiști români au fost confirmați cu noul coronavirus! Primul a fost Marcel Pavel, care se află acum internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Acum, și alte vedete au fost confirmate cu virusul SARS-CoV2.

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus

Potrivit presei autohtone, Ozana Barabancea se numără printre vedetele din showbizul românesc infectată cu noul coronavirus. Aceasta s-ar fi întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel, care a fost confirmat cu noul coronavirus ieri seară. Momentan, nimeni nu a confirmat această informație.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a refuzat să ofere declarații despre infectarea cu noul coronavirus. „Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, a fost declarația Ozanei Barabancea, contactată fiind de jurnaliștii de la Gândul.ro.

Ozana a făcut, între timp, și un apel la rugăciune, pe pagina ei de Facebook.

 

Andrei Ștefanescu este confirmat cu noul coronavirus

Redactia.ro a aflat, pe surse, că și Andrei Ștefanescu a fost confirmat cu noul coronavirus. Artistul s-ar fi infectat ca urmare a contactului cu Marcel Pavel în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Potrivit primelor informații, solistul trupei „Alb & Negru” este asimptomatic, motiv pentru care nu se află internat la spital. Acesta a fost lăsat acasă, unde va rămâne izolat pentru 14 zile. Marcel Pavel, în schimb, este internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Concurenții  acestui sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: