Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Pavel, confirmat cu coronavirus! Cu cine a intrat în contact artistul

Marcel Pavel, confirmat cu coronavirus! Cu cine a intrat în contact artistul

Marcel Pavel coronavirus

Marcel Pavel și-a făcut miercuri testul pentru coronavirus, iar aseară a fost confirmat pozitiv.În urmă cu câteva zile, artistul a intrat în contact cu colegii săi de la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Marcel Pavel confirmat cu coronavirus! Artistul a intrat în contact cu mai multe persoane

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus după ce miercuri a mers la spital pentru a-și face testul pentru COVID-19, pentru că s-a simțit rău în ultimele zile.

Artistul a precizat miercuri că este posibil să fi răcit în platourile emisiunii „Te cunosc de undeva”, deoarece temperatura este diferită în interior.

Cu doar câteva zile înainte să fie depistat cu noul coronavirus, artisul a intrat în contact cu colegii săi de la emisiunea difuzată pe Antena 1 unde participa alături de cântăreața, Monica Anghel.

Printre cei cu care s-a întâlnit pe platourile de filmare, acesta s-a întâlnit și apropiat de Andreea Bălan și de Monica Anghel.

Conform Cancan.ro, aseară Marcel Pavel a fost luat cu izoleta, după ce rezultatul testului pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Acesta a fost transportat la o unitate medicală din București, unde va fi trata de medici.

Într-un interviu, oferit miercuri, cu doar câteva ore înainte de a afla că este infectat cu coronavirus, artisul a precizat “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”.

Marcel Pavel participă la „Te cunosc de undeva”, alături de Monica Anghel

Îndrăgitul artist în vârstă de 60 de ani formează o echipă la emisiunea „Te cunosc de undeva” cu Monica Anghel.

Cântărețul a lansat recent single-ul„Zâna mea frumoasă din poveşti“ și în urmă cu câteva zile a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Totodată, Marcel Pavel a apărut de mai multe ori în cadrul emisiunilor Tv, precum „Vorbeşte lumea“, difuzată pe Pro Tv și la „Teo Show“, difuzată pe Kanal D.

Cântărețul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină de la Teatrul Balșoi din Moscova, Violeta în vârstă de 49 de ani. Cei doi au împreună trei copii, Richard, Sasha și Iuvenalia Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: