Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan nu are coronavirus. Artista a filmat alături de vedete confirmate cu virusul ucigaș

Andreea Bălan nu are coronavirus. Artista a filmat alături de vedete confirmate cu virusul ucigaș

andreea balan suspecta coronavirus

Andreea Bălan nu are coronavirus. Artista s-a numărat printre vedetele trustului Intact, care au filmat alături de Marcel Pavel, despre care se știe că este infectat cu virusul SARS-Cov2.

Andreea Bălan nu are coronavirus

Vești bune pentru Andreea Bălan și familia ei! Potrivit Gândul.ro, artista și-a făcut testul de coronavirus, preventiv, iar rezultatul a fost unul negativ. Așadar, aceasta nu a contractat virusul ucigaș, deși a filmat alături de Marcel Pavel, dar și de Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, despre care s-a aflat că au fost confirmați cu noul coronavirus.

Artista de 35 de ani și-a făcut testul acum câteva zile, iar rezultatul l-a primit astăzi. În urmă cu câteva ore, cântăreața posta pe rețelele de socializare imagini cu ea și cele două micuțe ale ei, în interiorul casei lor. „Noi suntem bine, voi cum sunteți?”, relaționa vedeta cu fanii ei internauți. Pesemne, artista își va petrece următoarele zile acasă, în compania familiei sale.

Vedetele ANTENA 1, confirmate cu noul coronavirus

Momentan, nu se cunosc informații despre starea de sănătate a prezentatorilor „Te cunosc de undeva”, respectiv Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Nici despre Monica Anghel și Jojo, ceilalți concurenți ai emisiunii, nu există detalii.

Se știe, însă, că Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus și se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Și Andrei Ștefănescu este confirmat cu noul coronavirus, însă este asimptomatic, așa că cel mai probabil va fi lăsat să meargă în izolare la domiciliu.

Cât despre Ozana Barabancea, jurnaliștii Gândul.ro au aflat că a fost infectată. Însă, contactată, aceasta a refuzat să ofere declarații pe marginea acestui subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: