Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Cum l-a surprins soția sa, Ioana: „Mi-a oferit această…”

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Cum l-a surprins soția sa, Ioana: „Mi-a oferit această…”

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Cum l-a surprins soția sa, Ioana: „Mi-a oferit această..."
Astăzi este o zi specială pentru una dintre cele mai ilustre personalități ale tenisului românesc. Ilie Năstase își sărbătorește ziua de naștere, împlinind astăzi frumoasa vârstă de 77 de ani. În această zi plină de bucurie și emoție, fostul tenismen este în centrul atenției, primind urări și felicitări din partea fanilor, prietenilor și apropiaților.

Cu acest prilej special, soția sa, Ioana, i-a pregătit o surpriză romantică pe care cu greu o va uita. Cuplul a plecat într-o vacanță de vis în Turcia, unde vor petrece câteva zile într-un hotel preferat. Iată detaliile!

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani

În ziua aniversării sale, Ilie Năstase a declarat că se simte extrem de răsfățat de soția sa, care i-a oferit această mini-vacanță și o pereche de ochelari de soare. Cei doi se află la plajă, într-unul dintre cele mai frumoase hoteluri, care le-a devenit un adevărat cămin departe de casă. Ilie Năstase și-a exprimat recunoștința față de soția sa, afirmând că este locul perfect pentru a sărbători ziua de naștere, având în vedere că se simt minunat acolo.

Fostul mare tenismen a menționat și despre cadoul special primit, o pereche de ochelari de soare pe care îi căuta de aproximativ doi ani. Cu o notă de umor, Ilie Năstase a mărturisit că i-a spus soției că are 110 ani, iar aceasta i-a răspuns că arată bine pentru vârsta respectivă. Cu zâmbetul pe buze, fostul sportiv a subliniat că se simte bine și că viața sa a fost una frumoasă, fără regrete. Sănătatea sa este într-o stare bună, iar faptul că el și soția sa sunt sănătoși și împreună reprezintă tot ceea ce își dorește.

Suntem la plajă, cu soția mea. Ea mi-a oferit această mini vacanță, că stăm 3 zile aici, la cel mai frumos hotel, că am stat mereu aici. A fost un prilej bun ca să sărbătorim aici ziua, unde ne place cel mai mult.

Mi-a luat și o pereche de ochelari pe care îi căutam de vreo doi ani, tot ziceam că i-am pierdut, nu știu pe unde i-a găsit și i-a cumpărat. Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea a zis: arăți bine pentru 110 ani. Nu arăți rău.

Viața mea a fost frumoasă, nu regret nimic, deocamdată. Cu sănătatea stau destul de bine. Sunt bine, adică să fiu sănătos, să fie și soția sănătoasă, să fim noi împreună bine. Ce să-mi doresc altceva?”, a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Ilie Năstase, simbol al sportului românesc

Cu o carieră impresionantă în spate, Ilie Năstase a fost un nume de referință în lumea tenisului în anii ’70. El a reușit să ocupe poziția de numărul unu mondial în clasamentul ATP de două ori, în anii 1972 și 1973, demonstrându-și calitățile extraordinare pe teren. Acest sportiv de excepție a reprezentat cu mândrie echipa de Cupa Davis a României timp de 18 ani, câștigând numeroase meciuri și aducând prestigiu țării noastre în competițiile internaționale.

Pe lângă realizările sale în tenis, Ilie Năstase este și un om de familie iubit și respectat. Are cinci copii, rezultat al celor trei căsnicii pe care le-a avut. Fostul mare sportiv este tatăl a patru fete și al unui singur băiat, iar dragostea și grija sa pentru copii sunt evidente în viața sa.

Cu o personalitate carismatică și un umor debordant, Ilie Năstase a reușit să cucerească inimile multora de-a lungul anilor. Este apreciat nu doar pentru performanțele sale sportive remarcabile, ci și pentru spiritul său jovial și autenticitatea sa. Prin atitudinea sa în teren și în afara lui, el a devenit un adevărat simbol al sportului românesc și a inspirat generații întregi de jucători de tenis.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: