Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase, adevărul despre cele 2.500 de femei pe care s-a zvonit că le-a avut: “Murea racheta până acum”

Ilie Năstase, adevărul despre cele 2.500 de femei pe care s-a zvonit că le-a avut: “Murea racheta până acum”

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Cum l-a surprins soția sa, Ioana: „Mi-a oferit această..."

În cel mai recent podcast la care a participat, Ilie Năstase a spus adevărul despre cele 2.500 de femei pe care s-a zvonit că le-a avut de-a lungul vieții sale.

Ilie Năstase, fostul jucător de tenis numărul 1 mondial, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA. Iar discuția integrală dintre cei doi va fi disponibilă pe canalul dedicat de sâmbătă, 9 aprilie.

Despre cele 2.500 de femei din viața sa, Ilie Năstase a spus adevărul, oricât de rușinos ar fi. De asemenea, a spus cine este singura femeie care contează cu adevărat pentru el.

Ilie Năstase, adevărul despre cele 2.500 de femei pe care s-a zvonit că le-a avut: “Murea racheta până acum”

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta până acum. Singura femeie care contează este ultima”, a mărturisit Ilie Năstase, în postcastul lui Adrian Artene.

Ilie Năstase vorbește, de asemenea, despre momentele importante din vieții lui. Fanii vor afla și despre drama prin care a trecut tatăl lui și marturisește că, la un moment dat al vieții, și-a promis ca îl va omorî pe cel care i-a facut rău în arest părintelui său.

Din interviu, fanii vor afla ș ice a făcut Ilie Năstase cu primii bani câștigați și care e marele său regret ca sportiv.

Cum s-a aflat despre cele 2.500 de femei ale lui Ilie Năstase

În urmă cu ceva vreme, Ilie Năstasea lămurit legenda celor 2.500 de femei pe care le-a avut de-a lungul vieții sale. Mai exact, a povestit cum a ajuns la acest număr uriaș, care a apărut și în autobiografia sa.

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase, pentru Gazetă.

Ilie Năstase, însurat de cinci ori

Ilie Năstase a iubit mult și a fost iubit. Tenismenul a fost însurat de cinci ori. Cea mai recentă relație este cea cu Ioana Simion. Dar iată cum l-a fermecat din prima clipă în care a văzut-o.

„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?

La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece.

Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a povestit Ilie Năstase, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, în februarie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: